Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IDA - 05.10.2022
IDA
IDA - Tek sad je otišla na zasluženi godišnji. Nije znala da listopad na otocima može biti tako lijep. Dok uživa u kupanju i moru, razmišlja o novom poslu. Sezonu bi mogla odraditi na nekom alpskom skijalištu. Uvijek se dobro snalazila na snijegu, a na skijama je zimi išla i u školu. Sve što je sklisko njoj je blisko.
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Odlučila je da vikendom više neće svirati i pjevati na svadbama. To ju iscrpljuje, pa razmišlja da se prijavi na neki talent show. Tom prijavom nada se da će je zapaziti i da će dobiti bolji posao. Trenutno radi u telefonskoj centrali, a nada se da će joj dečko za Božić darovati novi mikrofon.
BRANKA
Cura dana
CVJETKA
CVJETKA - Radi u pogonu za proizvodnju vrećica za smeće. Ovih dana ubija se od posla. Rade i treću smjenu. U subotu je trebala ići na svadbu, ali nije mogla. Prijateljica ju je trebala upoznati sa zgodnim strancem samcem. Već je dugo bez dečka. Zadnji ju je prevario sa susjedom na mjesnoj akciji “Više cvijeća, manje smeća”.
CVJETKA
Cura dana
STELA
STELA - Vrsna je majstorica za prozorska okna. U lokalnoj tvornici cijene njenu stručnost. Jedini je problem što je shvatila da su dosad svi muškarci u njenom životu bili kao staklo. Prozirni i krhki. Zato je odlučila naći novog mladića, čvrstog, pouzdanog i otpornog na sve. Poput hrastovine od koje se rade najbolji prozori.
STELA
Cura dana
SABINA
SABINA - Voli sve dobro isplanirati. Već sad je kupila karte za finale Lige nacija u lipnju iduće godine u Nizozemskoj. Malo je razočarana što se tekme neće igrati u Amsterdamu jer obožava taj grad pun životnih strasti svih vrsta. U njemu je provela neke od najljepših trenutaka i upoznala najveću i ljubav svog života.
SABINA
Cura dana
DIVNA
DIVNA - Preko ljeta radi kao instruktorica aerobika u vodi. Vrsna je majstorica svoga posla. U bazenu je kao riba. Sad se trenutačno odmara u djedovoj kući i čeka novi angažman. Nada se da će dobiti posao na nekom egzotičnom otoku u dalekim, južnim morima. Nikad nije bila na Maldivima i sad bi htjela spojiti ugodno s korisnim.
DIVNA