Obavijesti
Cura dana

Cura dana

Tihana - 27.09.2022
Tihana
TIHANA - Mlada vrtlarica izuzetno je upućena u vanjskopolitičke i unutarnjepolitičke odnose. No time se ne želi zamarati jer ima druge brige. Najteže joj je pala suša, koja je trajala predugo, pa su joj se rajčice osušile, a ni suncokret joj nije uspio. Sad smišlja kako uvesti navodnjavanje za sljedeće ljeto.
Cura dana
JASMINA
JASMINA - Životna trenerica trenutačno je na burzi rada iako dvaput mjesečno održava online tečajeve. U slobodno vrijeme igra badminton. Ljetos je bila na dalekom jadranskom otoku gdje je uživala u vožnji brdskim biciklom. Društvo joj je pravio perspektivini dizajner iz Zagreba. Idući vikend je vodi na izlet u Sloveniju.
JASMINA
Cura dana
KAJA
KAJA - Raduje se sezoni tartufa. Ljeto je bilo naporno. Sezona je završila pa će sad moći uživati u čarima jeseni. Ostala su joj još dva ispita do diplomskog, a ona može krenuti na put oko svijeta. Ima ušteđevinu koju će rado potrošiti na upoznavanje novih gradova, muškaraca i običaja.
KAJA
Cura dana
TONKA
TONKA - Kao u onoj pjesmi Daleke obale: ‘Tonka nije mogla da se svlada iako je mlada’. Zov divljine bio je jači od razuma. Preselila se u djedovu brvnaru gdje vikendom lovcima kuha gulaš i rakiju. Znaju je u cijelom kraju, ali ono što ne znaju je da Tonkino srce čezne za mladim Dancem kojeg je ljetos upoznala na plaži u Baškoj.
TONKA
Cura dana
MARA
MARA - Ovaj vikend tri susjeda šumska radnika dolaze joj pomoći da se pripremi za zimu. Treba izrezati i nacijepati dvadeset metara drva za ogrjev. Mara ne voli hladnoću, zato redovito loži sve tri peći u svojoj kući. Malo je muči kako udovoljiti svoj trojici. Jedan ne jede meso, a drugi povrće. Najbolje da im izmuti jaja.
MARA
Cura dana
TEREZA
TEREZA - Ljeto je završilo i mora nazad na fakultet. Ne voli veliki grad, ali samo još nekoliko ispita je dijeli od diplome. A onda kad je dobije pravac inozemstvo. Želi otići u Skandinaviju. Uvijek je maštala da na nekom fjordu uz plamsaj vatre iz kamina ispija crno vino s kršnim Vikingom koji je guta velikim plavim očima.
TEREZA