Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANA - 19.09.2022
ANA
ANA - Kad je čula da je pao snijeg na Zavižanu, odmah je krenula u šumu. Naime, još nije nabavila drva za grijanje pa se boji da i u njenom kraju ne padne snijeg. Također, odmah je skuhala lonac graha i sarme kako bi imala za naredni tjedan za ručak. U nabavi drva pomoći će joj kršan susjed s traktorom.
Cura dana
ZDENKA
ZDENKA - Sljedeći tjedan završava školovanje, a postat će aromaterapeutkinja. Još ne zna što će raditi, a razmišlja i da posadi polje lavande pa bi se time bavila. No, želi otvoriti i kanal na YouTubeu gdje bi davala savjete o aromaterapiji. Prva ipak treba u banku i podignuti ušteđevinu s kojom će kupiti kameru za snimanje videa.
ZDENKA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Mlada poduzetnica odlučila je da vikendom više neće pjevati po svadbama. Dosta joj je velikih hala i mirisa janjetine. Sad razmišlja o prelasku na vegetarijansku prehranu te želi živjeti zdravije. Razmišlja i da upiše školu trčanja kako bi stekla zdravije životne navike, a planira se baviti i savjetovanjem o prehrani.
MIRJANA
Cura dana
LJUPKA
LJUPKA - Mlada ekonomistica ne može izaći na kraj s klijentima. Radi u tvrtki koja otkupljuje plin, a stalno je zovu i pitaju hoće li cijene pasti. Njoj je već svega dosta. Često razmišlja i o odlasku iz Hrvatske zbog krize. Željela bi otići u toplije krajeve, gdje će moći trčati po plaži i brćkati se u plićaku.
LJUPKA
Cura dana
LJUBICA
LJUBICA - Zubna tehničarka našla se u velikom problemu. Za dva tjedna ide prijateljici na svadbu, nema što obući, a nema još ni partnera s kojim će ići. Trebala je ići s prijateljem, no on joj je otkazao. Razmišlja i o oglasu koji bi objavila pa da joj se jave zainteresirani momci. A još ne zna ni gdje će kupiti novu haljinu i cipele.
LJUBICA
Cura dana
JADRANKA
JADRANKA - Ova mlada trgovkinja godinama se vozi u starom Golfu “dvojci”. Želja joj je imati pravog “Nijemca”. Sanja novi Passat, po mogućnosti kabriolet, kojim bi se rado vozila po jadranskoj obali. Trenutno su zbog krize cijene novih automobila skočile u nebo, pa zbog toga razmišlja i o odlasku u Njemačku, gdje bi više zaradila.
JADRANKA