Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JADRANKA - 14.09.2022
JADRANKA
JADRANKA - Ova mlada trgovkinja godinama se vozi u starom Golfu “dvojci”. Želja joj je imati pravog “Nijemca”. Sanja novi Passat, po mogućnosti kabriolet, kojim bi se rado vozila po jadranskoj obali. Trenutno su zbog krize cijene novih automobila skočile u nebo, pa zbog toga razmišlja i o odlasku u Njemačku, gdje bi više zaradila.
Cura dana
MARICA
MARICA - Trenutno je nezaposlena, a školovala se za tokara. Radi u lokalnom kafiću, a za sebe kaže da izvrsno poznaje vina. Veseli se berbi, u koju će ići s prijateljicama. Nakon što obave berbu, radit će vino, kaže - vrhunske kvalitete, koje će ponuditi i gazdi kafića u kojem radi. No ipak sanja da postane sommelierka.
MARICA
Cura dana
MIRANDA
MIRANDA - Od malih nogu Miranda je znala što želi biti - klaun. Svaki dan do škole prolazila je pored znaka s natpisom njena mjesta i rekla je sebi da ona nikad neće biti tužna te da želi uveseljavati ljude. Zato je i krenula te završila školu za klauna. Još uvijek nije dobra u svom poslu, no ima vrlinu koja će joj pomoći - upornost.
MIRANDA
Cura dana
SPOMENKA
SPOMENKA - Vozačica viličara već godinama pokušava u svoje mjesto dovesti izvjesnog Vladu Š. Vidjela ga je na TV-u, uočila je da većinu vremena drži čašu u ruci, a i čula je za njegovu reputaciju. Međutim, Vlado Š je godinama odbija. Rekao joj je da želi promijeniti svoju sliku u javnosti, i da baš uz čašicu razmišlja kako to učiniti.
SPOMENKA
Cura dana
ŠTEFICA
ŠTEFICA - Počinje sezona berbe, a Štefica je poznata kao radoholičarka koja voli radove na poljoprivredi a berba grožđa je posebno veseli. Zna se što slijedi nakon berbe. Malo se popije pa se završi na drvenim bačvama vina. No, ne smije pretjerati u veselici jer sljedeći tjedan mora pripremiti drva za zimu.
ŠTEFICA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Slavonka svake subote ide na stočni sajam gdje prodaje očeve praščiće jer s diplomom arhitektice nije uspjela pronaći posao u rodnome kraju. U svakom zlu ima i neko dobro jer se na sajmu zbližila s lokalnim veterinarom. Uskoro će zajedno raditi kobasice, a i u planu im je uzeti poticaje i izgraditi farmu.
MIRJANA