Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 13.09.2022
MARICA
MARICA - Trenutno je nezaposlena, a školovala se za tokara. Radi u lokalnom kafiću, a za sebe kaže da izvrsno poznaje vina. Veseli se berbi, u koju će ići s prijateljicama. Nakon što obave berbu, radit će vino, kaže - vrhunske kvalitete, koje će ponuditi i gazdi kafića u kojem radi. No ipak sanja da postane sommelierka.
Cura dana
MIRANDA
MIRANDA - Od malih nogu Miranda je znala što želi biti - klaun. Svaki dan do škole prolazila je pored znaka s natpisom njena mjesta i rekla je sebi da ona nikad neće biti tužna te da želi uveseljavati ljude. Zato je i krenula te završila školu za klauna. Još uvijek nije dobra u svom poslu, no ima vrlinu koja će joj pomoći - upornost.
MIRANDA
Cura dana
SPOMENKA
SPOMENKA - Vozačica viličara već godinama pokušava u svoje mjesto dovesti izvjesnog Vladu Š. Vidjela ga je na TV-u, uočila je da većinu vremena drži čašu u ruci, a i čula je za njegovu reputaciju. Međutim, Vlado Š je godinama odbija. Rekao joj je da želi promijeniti svoju sliku u javnosti, i da baš uz čašicu razmišlja kako to učiniti.
SPOMENKA
Cura dana
ŠTEFICA
ŠTEFICA - Počinje sezona berbe, a Štefica je poznata kao radoholičarka koja voli radove na poljoprivredi a berba grožđa je posebno veseli. Zna se što slijedi nakon berbe. Malo se popije pa se završi na drvenim bačvama vina. No, ne smije pretjerati u veselici jer sljedeći tjedan mora pripremiti drva za zimu.
ŠTEFICA
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Slavonka svake subote ide na stočni sajam gdje prodaje očeve praščiće jer s diplomom arhitektice nije uspjela pronaći posao u rodnome kraju. U svakom zlu ima i neko dobro jer se na sajmu zbližila s lokalnim veterinarom. Uskoro će zajedno raditi kobasice, a i u planu im je uzeti poticaje i izgraditi farmu.
MIRJANA
Cura dana
MIHAELA
MIHAELA - Trgovkinja iz Slavonije zatekla je dečka sa svojom najboljom prijateljicom u svojoj kući, na svom krevetu. Nije znala kako reagirati, ali se ubrzo smirila i odlučila da nisu vrijedni njenog bijesa. Okrenula je novu stranicu u životu i uplatila putovanje u Maroku gdje neće imati kočnicu. A možda i ostane tamo uz pokoju devu.
MIHAELA