Obavijesti
Cura dana

Cura dana

TANJA - 07.09.2022
TANJA
TANJA - Mlada ugostiteljica s Korčule vrlo je zadovoljna ovogodišnjom sezonom. Turista je bilo mnogo, ali posebno je bilo dobro to što je klijentela bila dubljeg džepa. Razmišlja kako povećati svoju ponudu jer su joj mnogi gosti rekli da će se vratiti i dogodine. No zbog posla nema vremena za ljubav, a to je baš muči.
Cura dana
ZLATA
ZLATA - Mlada poljoprivrednica iz okolice Gospića ne boji se zime. Ona se godinama brinula o svojoj šumi, pa će imati dovoljno drva za hladne zime. No ipak bi voljela hladne noći provesti s pravim muškarcem ispod debelih deka, ali do tada će se zadovoljiti drvima iz svoje guste šume. Iako svi žele kupiti od nje drva, ona ih ne prodaje.
ZLATA
Cura dana
ZDRAVKA
ZDRAVKA - Zubna tehničarka već godinama dežura uz prometni znak na ulasku u njeno mjesto u Virovitičko-podravskoj županiji. Dežura, ali od toga nema vajde jer se svake godine ukrade stotinu tabli s imenom mjesta. A kaže da je najgore od svega što nitko od njih ne stane barem na kavu, pa da mjesto ima nešto od njihova dolaska...
ZDRAVKA
Cura dana
LOVORKA
LOVORKA - Serviserka bicikala prije tjedan dana vozila se na biciklu kroz susjedne Donje Cjepidlake te je zastala i s jednog stabla ubrala par jabuka. Vlasnik ju je vidio i prijavio za krađu, no ona se branila da vlasnik cjepidlači zbog tri jabuke koje je ona pojela prije dolaska kući u Gornje Cjepidlake.
LOVORKA
Cura dana
JOZEFINA
JOZEFINA - Inženjerka okoliša je zbog protivljenja susjeda noćima s detektorima obilazila polja oko Islama Grčkog u potrazi za zemnim plinom. Kaže da je čitala u starim knjigama da tamo ima nešto, a da je to danas unosan posao. Objavila je i cjenik, 19.46 eura po megavatsatu. Vidjela je da ta cijena prolazi, a da se vraćaju milijuni.
JOZEFINA
Cura dana
BOŽENA
BOŽENA - Mlada magistra farmacije odlučila je danas ručati u novo otvorenom restoranu. Strastveni je ljubitelj ljute hrane, iako je u duši meka poput janjeta. No piletina u curry umaku je ipak bilo previe za nju za se u jednom trenutku zagrcnula, ali joj je priskočio mladi kuhar i donio joj veliku čašu vode. Baš kakvu ona voli.
BOŽENA