Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SUZANA - 24.08.2022
SUZANA
SUZANA - Čim su počele kiše jesenje, tuga ju je uhvatila. Ljetu se bliži kraj i s prvim lastama otići će i dragi. Daleko je Nizozemska. Obećao je da će je zvati i da će je čekati do idućeg ljeta. Ali dobro zna da su to sve pusta obećanja i da je bolji prvi susjed, inače prvak u kombajniranju, nego stranac plavih očiju.
Cura dana
MILJENKA
MILJENKA - Jabuka u dvorištu je rodila. Grane se savijaju od čvrstih plodova, pa je odlučila raditi jabučni ocat. Ima stari bakin recept. Ali fali joj bačva od tvrde hrastovine u kojoj će ocat odležati. Stolara u selu nema, pa je išla u susjednu županiju. Mladi šegrt joj je uzeo mjeru. Dečko ima čvrste ruke i zna s alatom.
MILJENKA
Cura dana
SANA
SANA - Stručnjakinja za ispušne cijevi na automobilima većinu svog djetinjstva provela je u obližnjoj hrvatskoj pustinji Đurđevački pijesci. Sad bi zbog svoje finske imenjakinje rado na sjever Europe. Voljela bi i ona partijati s premijerkom, a ni dan danas joj nije jasno zašto si je Milanović dopustio da ga čeka.
SANA
Cura dana
LORENA
LORENA - Serviserka bicikala željela se ove sezone prebaciti na turizam. Ima puno zemlje, no problem je što nije mogla graditi jer nema građevinske dozvole. Rekli su joj da se javi susjedu Lovri jer on kao zna kako prenamijeniti zemljište. Izašao joj je u susret te sad rade na modelu prenamjene, koji neće privući previše pozornosti.
LORENA
Cura dana
GERTRUDA
GERTRUDA - Vozačica viličara ima poslovnu ideju. Kaže da ono što Nijemci imaju na izvoz su - komarci. Kaže da će ih onda i izvoziti. Neće raditi napamet te je već krenula s istraživanjem tržišta. Kaže se da sve ima svog kupca, a Gertrudina mama jedva čeka saznati tko je to zainteresiran da kupi male krvopije. Ali, kćeri je zaželjela sreću...
GERTRUDA
Cura dana
MARIJETA
MARIJETA - Pomoćna knjižničarka iz Like potpuno se ‘zapalila’ za svemirski projekt u kojem su nekadašnje republike bivše Jugoslavije osim Slovenije. Zbog Slovenaca joj je žao, ali naša knjižničarka želi ići gore, među zvijezde. Kaže da je Krbavsko polje odlično mjesto za lansirni centar, a da je ona, savršeni kandidat.
MARIJETA