Obavijesti
Cura dana

Cura dana

GERTRUDA - 20.08.2022
GERTRUDA
GERTRUDA - Vozačica viličara ima poslovnu ideju. Kaže da ono što Nijemci imaju na izvoz su - komarci. Kaže da će ih onda i izvoziti. Neće raditi napamet te je već krenula s istraživanjem tržišta. Kaže se da sve ima svog kupca, a Gertrudina mama jedva čeka saznati tko je to zainteresiran da kupi male krvopije. Ali, kćeri je zaželjela sreću...
Cura dana
MARIJETA
MARIJETA - Pomoćna knjižničarka iz Like potpuno se ‘zapalila’ za svemirski projekt u kojem su nekadašnje republike bivše Jugoslavije osim Slovenije. Zbog Slovenaca joj je žao, ali naša knjižničarka želi ići gore, među zvijezde. Kaže da je Krbavsko polje odlično mjesto za lansirni centar, a da je ona, savršeni kandidat.
MARIJETA
Cura dana
STELA
STELA -
STELA
Cura dana
JASNA
JASNA - Mlada konobarica s krajnjeg istoka zemlje doživjela je malu nezgodu dok je ličila svoju kuću. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila i sama napraviti posao. Ali kako je u padu ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za ponude.
JASNA
Cura dana
MATILDA
MATILDA -
MATILDA
Cura dana
MIRNA
MIRNA - Jutros je ložila vatru. Hladno je Lici. Zaželjela se vrućeg asfalta i vrućih hlačica. Ponijela je ljetnu garderobu, a nosi samo debelu trenirku. Tetka ju je zvala u goste. Došla je jer se iselila iz studentskog doma. Tetka na kavu stalno zove susjeda koji joj govori: ‘Mala, ženit ću te’. Ne može ga više smislit.
MIRNA