Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JASNA - 17.08.2022
JASNA
JASNA - Mlada konobarica s krajnjeg istoka zemlje doživjela je malu nezgodu dok je ličila svoju kuću. Kako voli imati stvari u svojim rukama, tako je odlučila i sama napraviti posao. Ali kako je u padu ozlijedila gležanj, sad je u potrazi za majstorima koji će završiti posao kod nje. Otvorena je za ponude.
Cura dana
MATILDA
MATILDA -
MATILDA
Cura dana
MIRNA
MIRNA - Jutros je ložila vatru. Hladno je Lici. Zaželjela se vrućeg asfalta i vrućih hlačica. Ponijela je ljetnu garderobu, a nosi samo debelu trenirku. Tetka ju je zvala u goste. Došla je jer se iselila iz studentskog doma. Tetka na kavu stalno zove susjeda koji joj govori: ‘Mala, ženit ću te’. Ne može ga više smislit.
MIRNA
Cura dana
PATRICIJA
PATRICIJA - Uganula je gležanj dok se penjala na Učku. Sad mora mirovati. Najviše joj je žao što neće moći plesati po stolu. Idući tjedan udaje joj se najbolja prijateljica. Nadala se da će na svadbi upoznati mladoženjinog kuma. Kum je opet sam jer se nedavno rastao i otplatio kredit za stan, a njoj treba pouzdan muškarac.
PATRICIJA
Cura dana
LANA
LANA - Kad su joj dali otkaz, bila je očajna. Ali brzo je našla novi posao u struci. I to u Nizozemskoj. Vozit će viličar na veletržnici cvijeća. Od malih nogu znala je s volanom. Nema toga što ne može uparkirati u garažu. Utjera sve od prve. Čula je da su Nizozemci slabi na žene koje imaju čvrstu i sigurnu ruku.
LANA
Cura dana
KLARA
KLARA - Uhvatio ju je grč u nozi. Manjka joj magnezija. Priredila si je kupku s magnezijem. Nakon kade bila je kao nova i otišla je u disko. Cijelu noć je plesala. U pet je izašla iz diska i pojela vrući burek. Pred kućom ju je čekao dečko, koji se vratio iz noćne smjene. Bio je ljut što je izašla bez njega. Prekinula je zaruke.
KLARA