Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NEVENA - 08.08.2022
NEVENA
NEVENA - Tokarica iz Dalmatinske zagore kaže da nije ljubomorna na Sinj i Alku. Nije nikad uživo otišla pogledati natjecanje jer je lokalpatriot te misli da je puno važnija stvar Izvođenje opere Ero s onoga svijeta kraj vrličke Česme. I vjeruje da će uskoro biti više turista u Vrlici zbog opere nego u Sinju zbog Alke.
Cura dana
MAGDALENA
MAGDALENA - Blagajnica iz Slavonije želi ići na more, ali šefica joj ne da. Naime, zbog naše Megi prodaja ide odlično, a čim je nema kupaca gotovo ni da nema. Šefica je toga svjesna pa joj na svaki način želi odgoditi put na more dok Magdalenina sestra blizanaka ne pristane biti joj zamjena na blagajni tih dva tjedna.
MAGDALENA
Cura dana
MILICA
MILICA - Mlada specijalistica za CNC strojeve nedavno je prekinula s momkom jer nije mogao držati njezin tempo života. Ona uza se želi pravog muškarca, koji zna kako ispuniti sve njene prohtjeve i potrebe. Uz to, mora biti zgodan, a i imati karijeru u usponu jer ne želi nekog šlepati uz sebe. Ali s druge strane, ona je spremna dati puno ljubavi.
MILICA
Cura dana
BRANKICA
BRANKICA - Vrsna matematičarka ne može riješiti problem stambenog pitanja. Stalno razmišlja kako kupiti stan, a da bude unutar budžeta koji ima. Trenutačno živi kod prijatelja, a kao mlada znanstvenica pokušava se prijaviti za državni stan. Ali kako nema dobre veze, boji se da ga neće dobiti.
BRANKICA
Cura dana
ANTONIJA
ANTONIJA - Jako je žedna ovih dana. Nikako žeđ da ugasi. Mučila se danima i noćima, a onda joj je susjed skuhao čaj od bazge s medom od bagrema. Od tada ne izlazi iz njegove kuće i baš je briga što selo govori. Cijeli dan samo pjeva: ‘Nek’ selo priča, nek’ samo divani, bolje mi je nego lani, nek’ selo priča, ni’ko mu ne brani...’.
ANTONIJA
Cura dana
NIKOLINA
NIKOLINA - Mlada računovotkinja nikako ne može izaći na kraj s računanjem. Klijenti je ne prestaju zvati zbog rasta cijena. I sama se boji da će joj režije narasti tijekom jeseni i zime pa sad radi još jedan posao. Konobari u obližnjem kafiću, gdje dobiva velike napojnice od razdraganih turista kojima novac nije bitan.
NIKOLINA