Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARINKA - 30.07.2022
MARINKA
MARINKA - Naša Marinka baš jučer je završila s čitanjem hrvatskog Ustava. Nije joj jasno tko je odgovoran za nasukavanje ratnog broda na Kornatima, ministar obrane ili vrhovni vojni zapovjednik. Okrenula je broj Vlade Š, čovjeka koji je Ustav i pisao, no ni on nije bio siguran.
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Mlada recepcionarka, koja živi tek do granice s BiH, u velikim je problemima. Voli raditi noćne smjene, a tad nema baš puno posla, pa pokušava ne zaspati tako što je na mobitelu. Ali zbog blizine granice s BiH miješaju joj se mobilne mreže, pa joj je internet vrlo slab ili ne radi, a vrlo često imaju problema i sa signalom.
BRANKA
Cura dana
OLJA
OLJA - Studentica režije nudila se vladajućima da ona režira veliki spektakl otvorenja Pelješkog mosta. Poslala je scenarij, kaže moderan, da se godinama priča o tome. Dobila je odbijenicu, uz obrazloženje: ‘Draga djevojko, to se tako ne radi kod nas. Nama treba malo političke govorancije, vatromet, prelet aviona i to je to.
OLJA
Cura dana
MARICA
MARICA - Zubna tehničarka zadnje tri godine drži krave, no sad ih je prodala jer otvara novi biznis. Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom zemljom, a Marica će krenuti s proizvodnjom votke da je ne bi nestalo na tržištu. Ličanka je već dobila brojne narudžbe,a izvjesni Vlado Š. naručio je 100 litara. Za prvu ruku...
MARICA
Cura dana
ALBINA
ALBINA - uvijek je bila cura fina. Dok se nije zaljubila u raskalašenog Nizozemca iz Amsterdama. Otišla je na jednu sezonu branja tulipana, a onda je otkrila i drugo cvijeće koje život čini ljepšim. Sad strastveno uživa u svemu. Ne želi se vratiti u svoje selo. Nizozemska ravnica osvojila je njenu slavonsku dušu.
ALBINA
Cura dana
MARICA
MARICA - Čezne za kišom. Povrtnjak joj je suh, a cvijeće uvelo. Orljava je presušila pa ga ne može zalijevati.Od tuge plače jer je imala najljepšu okućnicu u selu. Sinoć se utješila na vatrogasnoj zabavi. Upoznala je mladog vulkanizera iz Bzenice koji je obećao da će zaliti svaki njen cvijetak vodom iz svog dubokog bunara.
MARICA