Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 27.07.2022
MARICA
MARICA - Zubna tehničarka zadnje tri godine drži krave, no sad ih je prodala jer otvara novi biznis. Rusija je Hrvatsku proglasila neprijateljskom zemljom, a Marica će krenuti s proizvodnjom votke da je ne bi nestalo na tržištu. Ličanka je već dobila brojne narudžbe,a izvjesni Vlado Š. naručio je 100 litara. Za prvu ruku...
Cura dana
ALBINA
ALBINA - uvijek je bila cura fina. Dok se nije zaljubila u raskalašenog Nizozemca iz Amsterdama. Otišla je na jednu sezonu branja tulipana, a onda je otkrila i drugo cvijeće koje život čini ljepšim. Sad strastveno uživa u svemu. Ne želi se vratiti u svoje selo. Nizozemska ravnica osvojila je njenu slavonsku dušu.
ALBINA
Cura dana
MARICA
MARICA - Čezne za kišom. Povrtnjak joj je suh, a cvijeće uvelo. Orljava je presušila pa ga ne može zalijevati.Od tuge plače jer je imala najljepšu okućnicu u selu. Sinoć se utješila na vatrogasnoj zabavi. Upoznala je mladog vulkanizera iz Bzenice koji je obećao da će zaliti svaki njen cvijetak vodom iz svog dubokog bunara.
MARICA
Cura dana
ANDREJA
ANDREJA - Od idućeg tjedan je na godišnjem. Godina je bila naporna, ali dobila je bonus jer je marketinški plan prebacila za pedeset posto. Agencija u kojoj radi je zadovoljna. Sad se može opustiti i uživati. Dragoga nije vidjela od Božića.Trese je čežnja i žudnja. Jedva čeka da mu se baci u zagrljaj. Neće iz njega izlaziti.
ANDREJA
Cura dana
ADELA
ADELA - Kao vrhunska majstorica slavonskih kola Adela je bez problema našla sezonski posao animatorice u kampu na Jadranu. Ljubomorni i posesivni dečko ju je zbog toga ostavio. Najvažnije je da joj nije slomio srce. Tako da se Adela sad raduje životu i nada da će na moru upoznati novog muškarca koji će ju voljeti i cijeniti.
ADELA
Cura dana
DINKA
DINKA -
DINKA