Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 25.07.2022
MARICA
MARICA - Čezne za kišom. Povrtnjak joj je suh, a cvijeće uvelo. Orljava je presušila pa ga ne može zalijevati.Od tuge plače jer je imala najljepšu okućnicu u selu. Sinoć se utješila na vatrogasnoj zabavi. Upoznala je mladog vulkanizera iz Bzenice koji je obećao da će zaliti svaki njen cvijetak vodom iz svog dubokog bunara.
Cura dana
ANDREJA
ANDREJA - Od idućeg tjedan je na godišnjem. Godina je bila naporna, ali dobila je bonus jer je marketinški plan prebacila za pedeset posto. Agencija u kojoj radi je zadovoljna. Sad se može opustiti i uživati. Dragoga nije vidjela od Božića.Trese je čežnja i žudnja. Jedva čeka da mu se baci u zagrljaj. Neće iz njega izlaziti.
ANDREJA
Cura dana
ADELA
ADELA - Kao vrhunska majstorica slavonskih kola Adela je bez problema našla sezonski posao animatorice u kampu na Jadranu. Ljubomorni i posesivni dečko ju je zbog toga ostavio. Najvažnije je da joj nije slomio srce. Tako da se Adela sad raduje životu i nada da će na moru upoznati novog muškarca koji će ju voljeti i cijeniti.
ADELA
Cura dana
DINKA
DINKA -
DINKA
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Novopečenoj odvjetnici iz okolice Zagreba se ostvario san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom oni koje se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
JAGODA
Cura dana
JASNA
JASNA - Mlada slastičarka ne može dočekati da se otvori Pelješki most. Dosta joj je više gužvi kod Neuma, a nada se da će joj se ovako povećati i prihodi. Ovu sezonu je renovirala cijelu slastičarnicu te je spremna za turiste, kojih je ovo ljeto zaista puno. Najviše voli da joj dolaze Englezi. Oni najviše troše, kaže Jasna.
JASNA