Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DINKA - 22.07.2022
DINKA
DINKA -
Cura dana
JAGODA
JAGODA - Novopečenoj odvjetnici iz okolice Zagreba se ostvario san. Napokon je uspjela sebi osigurati krov nad glavom, ali je sad čekaju brojni poslovi. Treba ličiti cijelu kuću, a njen dragi nije baš spretne ruke pa je spremna počastiti večerom oni koje se ponude pomoći. Nema puno posla, a nagrada je zaista velika.
JAGODA
Cura dana
JASNA
JASNA - Mlada slastičarka ne može dočekati da se otvori Pelješki most. Dosta joj je više gužvi kod Neuma, a nada se da će joj se ovako povećati i prihodi. Ovu sezonu je renovirala cijelu slastičarnicu te je spremna za turiste, kojih je ovo ljeto zaista puno. Najviše voli da joj dolaze Englezi. Oni najviše troše, kaže Jasna.
JASNA
Cura dana
MANDICA
MANDICA - Brine je budućnost. Noćima ne spava. Vrti se, znoji, tušira hladnom vodom. Radi u mjenjačnici na tržnici i boji se da će ostati bez posla kad uvedemo euro. Nitko više neće mijenjati kune u eure ni eure u kune. Morat će se prekvalificirati. Razmišlja završiti tečaj za plesačice. Čula je da se to dobro plaća preko ljeta.
MANDICA
Cura dana
VINKA
VINKA - Ljetno sunce je užeglo, turisti odlaze na more, ali ova mlada planinarka ostaje u svojoj Lici. Njoj je pravi odmor kada se popne na Velebit i sa Ravnog Dabra pogleda prema moru. No usprkos vrućinama, ličke noći su hladne. Treba joj pravi momak koji će je znati ugrijati, ali i nacijepati 20 metara drva prije zime.
VINKA
Cura dana
ŠTEFANIJA
ŠTEFANIJA - Ova mlada Zagorka vesela je ovih dana. Ljeto joj je najdraže godišnje doba, priprema se za ljetovanje, puni bazen ispred kuće, ali najviše je raduje skidanje žilet žice na granici sa Slovenijom. Uvijek je tvrdila da je susjed vrijedniji nego rodbina i treba gajiti dobrosusjedske odnose što je ona uvijek znala raditi.
ŠTEFANIJA