Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LOVORKA - 15.07.2022
LOVORKA
LOVORKA - Voli rosna srpanjska jutra kad se žanje žito. Ove je godine dobro rodilo i Lovorka je od praskozorja na kombajnu. Cijelom je selu žito požnjela. Nakon žetve još je čeka berba vinograda pa će onda na jesen imati veliku svadbu. Dragi ju je zaprosio neki dan, kad je mijenjao prednju gumu na traktoru. To nije mogla odbiti.
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Mlada stjuardesa iz okolice Virovitice ne može dočekati godišnji odmor. Ovaj put je odlučila otputovati u Kanadu. Sve je pripremila i rezervirala, a nada se da će tamo pronaći kojeg zgodnog momka. Jako je slaba na muškarce orbijanih glava koji su emotivni i znaju dobro kuhati. Jako je slaba na poklone koji moraju biti veliki.
MARTINA
Cura dana
ZLATKA
ZLATKA - Kud god kroči, o svom rodnom Zlobinu priča. I ove godine došla je iz Švedske na godišnji odmor. Daleki i hladni sjever konačno je zamijenila suncem rodnoga kraja. Rad na naftnoj platformi ju je iscrpio pa će sad uživati u moru, kupanju i druženju s prijateljima iz djetinjstva. Nada se da će upoznati i zgodnog mladića.
ZLATKA
Cura dana
MANDA
MANDA - Sazrijele su joj lubenice, a čeka još i mandarine. Mlada poljoprivrednica kraj Opuzena je sve posložila kako treba. Za svoje lubenice kažu da su velike i slatke, onaj tko ih proba neće se moći odvojiti od njih. Razmišlja i dostavu do kućnog praga, ali je još oko toga u pregovorima jer joj je dečko malo ljubomoran.
MANDA
Cura dana
MARIJA
MARIJA - Bankarica iz okolice Crikvenice ostala je šokirana kad je jučer došla na plažu. Nije imala gdje staviti ručnik koliko je ljudi bilo. Tražila je tražila dok joj jedan Poljak nije ponudio da stavi tik do njegova. Malo se nećkala, ali je ipak pristala jer bi ostala bez doze vitamina D i morske soli. Sila zakon mijenja.
MARIJA
Cura dana
MLADENA
MLADENA - Konobarica iz okolice Crikvenice je u velikoj drami. Uhvatila je dečka s turistkinjom iz Danske u njezinom stanu i njezinom krevetu. Danima ne može oka sklopiti. Dečko joj danima nosi cvijeće i piše pjesme kako bi se pomirio s njom, ali Mladena ne želi biti rezerva. Teško joj je, ali neće se osvetiti. Intimu čuva za posebnog.
MLADENA