Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MANDA - 12.07.2022
MANDA
MANDA - Sazrijele su joj lubenice, a čeka još i mandarine. Mlada poljoprivrednica kraj Opuzena je sve posložila kako treba. Za svoje lubenice kažu da su velike i slatke, onaj tko ih proba neće se moći odvojiti od njih. Razmišlja i dostavu do kućnog praga, ali je još oko toga u pregovorima jer joj je dečko malo ljubomoran.
Cura dana
MARIJA
MARIJA - Bankarica iz okolice Crikvenice ostala je šokirana kad je jučer došla na plažu. Nije imala gdje staviti ručnik koliko je ljudi bilo. Tražila je tražila dok joj jedan Poljak nije ponudio da stavi tik do njegova. Malo se nećkala, ali je ipak pristala jer bi ostala bez doze vitamina D i morske soli. Sila zakon mijenja.
MARIJA
Cura dana
MLADENA
MLADENA - Konobarica iz okolice Crikvenice je u velikoj drami. Uhvatila je dečka s turistkinjom iz Danske u njezinom stanu i njezinom krevetu. Danima ne može oka sklopiti. Dečko joj danima nosi cvijeće i piše pjesme kako bi se pomirio s njom, ali Mladena ne želi biti rezerva. Teško joj je, ali neće se osvetiti. Intimu čuva za posebnog.
MLADENA
Cura dana
ZDENKA
ZDENKA - Mlada magistrica agronomije ima briga preko glave. Ovo dugo razdoblje ju je dovelo do očaja. Sušno razdoblje traje predugo pa se jako brine za svoje plodove. Razmišlja o novom rješenju navodnjavanja, ali za to treba puno financija pa je spremna s nekim ući i u poslovno partnertsvo kako bi spasila ovogodišnji ulov.
ZDENKA
Cura dana
ZDRAVKA
ZDRAVKA - Mlada ekonomistica iz okolice Slavonskog Broda okrenula je novu stranicu u svom životu. Dala je otkaz u velikoj državnoj firmi te odlučila pokrenuti svoj biznis, ali ima jedan mali problem. Treba joj jedan ulagač koji će joj pomoći o tome. Otvorena je za prijedloge i ponude, a nagrada će biti velika.
ZDRAVKA
Cura dana
MARIJA
MARIJA - Frizerka iz okolice Križevaca zadnjih dana ima pune ruke posla. Otkad je prije dva mjeseca otvorila svoj frizerski salon nije stala s poslom. Jako je sretna zbog toga, ali sad ima jako malo privatnog vremena. U međuvremenu je prekinula s dečkom pa joj je počeo nedostajati ljudski kontakt. Zato daje besplatnu masažu glave.
MARIJA