Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MLADENA - 10.07.2022
MLADENA
MLADENA - Konobarica iz okolice Crikvenice je u velikoj drami. Uhvatila je dečka s turistkinjom iz Danske u njezinom stanu i njezinom krevetu. Danima ne može oka sklopiti. Dečko joj danima nosi cvijeće i piše pjesme kako bi se pomirio s njom, ali Mladena ne želi biti rezerva. Teško joj je, ali neće se osvetiti. Intimu čuva za posebnog.
Cura dana
ZDENKA
ZDENKA - Mlada magistrica agronomije ima briga preko glave. Ovo dugo razdoblje ju je dovelo do očaja. Sušno razdoblje traje predugo pa se jako brine za svoje plodove. Razmišlja o novom rješenju navodnjavanja, ali za to treba puno financija pa je spremna s nekim ući i u poslovno partnertsvo kako bi spasila ovogodišnji ulov.
ZDENKA
Cura dana
ZDRAVKA
ZDRAVKA - Mlada ekonomistica iz okolice Slavonskog Broda okrenula je novu stranicu u svom životu. Dala je otkaz u velikoj državnoj firmi te odlučila pokrenuti svoj biznis, ali ima jedan mali problem. Treba joj jedan ulagač koji će joj pomoći o tome. Otvorena je za prijedloge i ponude, a nagrada će biti velika.
ZDRAVKA
Cura dana
MARIJA
MARIJA - Frizerka iz okolice Križevaca zadnjih dana ima pune ruke posla. Otkad je prije dva mjeseca otvorila svoj frizerski salon nije stala s poslom. Jako je sretna zbog toga, ali sad ima jako malo privatnog vremena. U međuvremenu je prekinula s dečkom pa joj je počeo nedostajati ljudski kontakt. Zato daje besplatnu masažu glave.
MARIJA
Cura dana
VIOLA
VIOLA - Mlada kuharica iz Međimurja otišla je na sezonu u Zada, ali nije previše zadovoljna uvjetima na poslu. Iako su joj obećavali puno više slobodnog vremena to baš nije tako pa je ušla u sukob s gazdom. Zaprijetila mu je da će dati otkaz jer najviše mrze izrabljivanje radnika. Gazda je popustio, a ona nastavila s poslom.
VIOLA
Cura dana
ELZA
ELZA - Uskoro putuje na more. Našla je sezonski posao na plaži. Žegu kontinenta zamijenit će vrućim noćima na obali. Muči je to što će iduća dva mjeseca raditi bez slobodnog dana. Nada se dobroj zaradi koja će joj osigurati mirnu jesen. U rujnu se namjerava posvetiti pisanju diplomskog ispita, a nakon toga planira svadbu.
ELZA