Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VIOLA - 06.07.2022
VIOLA
VIOLA - Mlada kuharica iz Međimurja otišla je na sezonu u Zada, ali nije previše zadovoljna uvjetima na poslu. Iako su joj obećavali puno više slobodnog vremena to baš nije tako pa je ušla u sukob s gazdom. Zaprijetila mu je da će dati otkaz jer najviše mrze izrabljivanje radnika. Gazda je popustio, a ona nastavila s poslom.
Cura dana
ELZA
ELZA - Uskoro putuje na more. Našla je sezonski posao na plaži. Žegu kontinenta zamijenit će vrućim noćima na obali. Muči je to što će iduća dva mjeseca raditi bez slobodnog dana. Nada se dobroj zaradi koja će joj osigurati mirnu jesen. U rujnu se namjerava posvetiti pisanju diplomskog ispita, a nakon toga planira svadbu.
ELZA
Cura dana
LENKA
LENKA - Loši vanjskopolitički i energetski odnosi između Mađarske i Hrvatske često smetaju ovu mladu administratoricu. Odrasla je u pograničnom naselju, a uvijek se rado sjeti odlaska na Dravu te kupanja u vrućim ljetnim mjesecima. Danas toga više nema, ali njeni prijatelji Ištvan i Laszlo često dođu pa odu na piće u obližnje Kneževe Vinograde.
LENKA
Cura dana
MARTINA
MARTINA - I ona je nogometašica, baš poput njezinog imenjaka i hrvatskog reprezentativnog braniča. Samo što ona trči po polju, a on po Saint Denisu. No dok je on amater s povrćem, ona je profesionalka. Susjedi su pa ona ima ideju, on će nju naučiti igrati nogomet, a ona njega kako izvući najviše iz mahunarki. I svi su na dobitku...
MARTINA
Cura dana
FRANCISKA
FRANCISKA - Povjesničarka umjetnosti ima plan kako svoje mjesto učiniti poznatim. Kaže da neće izmišljati toplu vodu, već je s prijateljicom Astrid krenula pripremati svaki rasvjetni stup kako bi im došlo mnogo roda. S dolaskom roda se nadaju i najezdi znanstvenika, a vjeruju da će do kraja iduće godine po broju turista potući Čigoč.
FRANCISKA
Cura dana
DUBA
DUBA - Mlada ekonomistica iz okolice Šibenika odbijala je kupiti klimu jer je mišljenja da to nije dobro za zdravlje. No visoke temperature su je počele kolebati, a prelomila je kad je ušla u novu vezu. Tad su joj noći postale ipak prevruće pa je morala kupiti klima uređaj. Ali ne žali zbog toga jer su sad noći puno duže i ugodnije.
DUBA