Obavijesti
Cura dana

Cura dana

LENKA - 04.07.2022
LENKA
LENKA - Loši vanjskopolitički i energetski odnosi između Mađarske i Hrvatske često smetaju ovu mladu administratoricu. Odrasla je u pograničnom naselju, a uvijek se rado sjeti odlaska na Dravu te kupanja u vrućim ljetnim mjesecima. Danas toga više nema, ali njeni prijatelji Ištvan i Laszlo često dođu pa odu na piće u obližnje Kneževe Vinograde.
Cura dana
MARTINA
MARTINA - I ona je nogometašica, baš poput njezinog imenjaka i hrvatskog reprezentativnog braniča. Samo što ona trči po polju, a on po Saint Denisu. No dok je on amater s povrćem, ona je profesionalka. Susjedi su pa ona ima ideju, on će nju naučiti igrati nogomet, a ona njega kako izvući najviše iz mahunarki. I svi su na dobitku...
MARTINA
Cura dana
FRANCISKA
FRANCISKA - Povjesničarka umjetnosti ima plan kako svoje mjesto učiniti poznatim. Kaže da neće izmišljati toplu vodu, već je s prijateljicom Astrid krenula pripremati svaki rasvjetni stup kako bi im došlo mnogo roda. S dolaskom roda se nadaju i najezdi znanstvenika, a vjeruju da će do kraja iduće godine po broju turista potući Čigoč.
FRANCISKA
Cura dana
DUBA
DUBA - Mlada ekonomistica iz okolice Šibenika odbijala je kupiti klimu jer je mišljenja da to nije dobro za zdravlje. No visoke temperature su je počele kolebati, a prelomila je kad je ušla u novu vezu. Tad su joj noći postale ipak prevruće pa je morala kupiti klima uređaj. Ali ne žali zbog toga jer su sad noći puno duže i ugodnije.
DUBA
Cura dana
MILENA
MILENA - Vruće, vruće, užasno joj je vruće. Stručnjakinja za semitska pismo iz okolice Knina zadnjih dana jedva da može raditi. Klima joj ne radi dobro jer joj fali plina, a majstor joj ga može napuniti tek za tjedan dana, velike su gužve. U potrazi je za drugim majstorom tko je spretan s punjenjem pa je moli da joj se jave.
MILENA
Cura dana
JANA
JANA - Mlada knjižničarka s juga Dalmacije vrlo je ljuta. Jedan mladić je prije tri godine posudio knjigu te je još nije vratio. Ta knjiga joj je jako bitna jer se u njoj nalazi bitan broj, koji joj je ostavio jedan mladić uz zagonetku, ali knjiga nikako da se vrati. Razmišlja i o provali, ali nikako da odluči što napraviti.
JANA