Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MILENA - 30.06.2022
MILENA
MILENA - Vruće, vruće, užasno joj je vruće. Stručnjakinja za semitska pismo iz okolice Knina zadnjih dana jedva da može raditi. Klima joj ne radi dobro jer joj fali plina, a majstor joj ga može napuniti tek za tjedan dana, velike su gužve. U potrazi je za drugim majstorom tko je spretan s punjenjem pa je moli da joj se jave.
Cura dana
JANA
JANA - Mlada knjižničarka s juga Dalmacije vrlo je ljuta. Jedan mladić je prije tri godine posudio knjigu te je još nije vratio. Ta knjiga joj je jako bitna jer se u njoj nalazi bitan broj, koji joj je ostavio jedan mladić uz zagonetku, ali knjiga nikako da se vrati. Razmišlja i o provali, ali nikako da odluči što napraviti.
JANA
Cura dana
ŽELJKA
ŽELJKA - Ako kiša uskoro ne padne, usahnut će joj cvijeće. Vodu mora štedjeti jer su režije otišle u nebu. A balkon joj je pun crvenih cvjetova koji ne mogu bez vlage. Odlučila je susjeda vatrogasca zamoliti da joj mlade biljke povremeno zalije šmrkom. Pristao je i sad zajedno uživaju u prštanju veselih kapljica koje život znače.
ŽELJKA
Cura dana
DINA
DINA - Vraćala se s vikenda i zapela je na aerodromu. Zbog nedostatka radne snage na europskim aerodromima zakasnila je na spoj s dečkom. Iskorištavanje najmanih radnika i outsourcing koji je aerodrome doveo do rasula skoro su je stajali veze. Zaklela se da za svoj staklenik neće zapošljavati radnike preko agencija.
DINA
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Ubija je ova vrućina. Noću ne može zaspati. Okreće se po krevetu, a plahte se samo lijepe za znojno tijelo. Klimu ne želi ugraditi jer je ekološki svjesna. Jedni spas su hladni gorski krajevi. Želi spavati pokrivene poplunom. Zato je dala oglas da traži mladića s kućom u šumi na barem 1000 metara nadmorske visine.
NIKICA
Cura dana
DRAGICA
DRAGICA - Dobro su joj urodile lubenice ove godine. Izvana čvrste i tvrde, a iznutra kao duša slatke. Još kad ih dobro ohladi, nema toga tko bi im odolio. Svake srijede prodaje ih na lokalnom sajmu i ispred njenog štanda stvori se dugi red. Zadovoljni kupci tvrde da tko nije Dragičine lubenice probao ni ne zna što je lubenica.
DRAGICA