Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DRAGICA - 25.06.2022
DRAGICA
DRAGICA - Dobro su joj urodile lubenice ove godine. Izvana čvrste i tvrde, a iznutra kao duša slatke. Još kad ih dobro ohladi, nema toga tko bi im odolio. Svake srijede prodaje ih na lokalnom sajmu i ispred njenog štanda stvori se dugi red. Zadovoljni kupci tvrde da tko nije Dragičine lubenice probao ni ne zna što je lubenica.
Cura dana
SANDRA
SANDRA - Mlada krojačica iz okolice Šibenika zadnjih dana ima pune ruke posla. Nakon što je otvorila svoju radnju, narudžbe ne prestaju dolaziti. Najviše šije pregače za konobare, koji joj moraju dolaziti kako bi im uzela mjere. Svaki rad je individualan, a sve radi s osmijehom na licu.
SANDRA
Cura dana
VESNA
VESNA - Mlada ekonomistica iz Istre dala je otkat u državnoj firmi te je odlučila krenuti u privatne vode. Otvorila je veliki salon za uljepšavanje s naglaskom na masaže. Završila je brojne tečajeve po Tajlandu, a njene ruke, kaže, ispravljaju sve krivine. Nada se da će imati pune ruke posla preko ljetne sezone.
VESNA
Cura dana
KAROLINA
KAROLINA - Nakon šest mjeseci zaboravila je nesretnu ljubav. Kratko ga je voljela i dugo patila. Sad kreće na turneju po Jadranu. Želi samo kratke ljetne avanture sa zgodnim Skandinavcima koje će zaboraviti čim odu u svoje daleke hladne krajeve. Još joj je pokojna baka govorila: ‘Diko, život je prekratak da patiš zbog kretena’
KAROLINA
Cura dana
GABRIJELA
GABRIJELA - Nekadašnja prvakinja središnje Hrvatske u skoku s motkom danas je samozatajna pjesnikinja duhovno refleksivne poezije. Motka je, kaže, više ne zanima, njezin život je sad meditacija uz zvukove jazza na nekoj od plaža Jadrana.
GABRIJELA
Cura dana
DARA
DARA - Mlada cvjećarka iz okolice Poreča zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin biznis je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njim, kaže, sve se dogovori.
DARA