Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DARA - 20.06.2022
DARA
DARA - Mlada cvjećarka iz okolice Poreča zadnjih dana ima pune ruke posla. Njezin biznis je doslovno procvao otkad je otvorila profile na društvenim mrežama. Najviše posla ima na vjenčanjima, ali ne voli baš raditi s mladenkama, kaže da su joj prezahtjevne, ali zato najviše voli raditi s mladoženjama. S njim, kaže, sve se dogovori.
Cura dana
NADA
NADA - Stručnjakinja za javnu nabavu iz okolice Zadra je u velikoj dilemi. Ima ponudu da se preseli u Švicarsku, ali ona želi ostati u svojoj domovini. Za početak ne voli sir, a pogotovo ne voli rupe. Isto tako, njezin dalmatinski način života teško bi se uklopio u način rada u Švicarskoj, ali mami je velika ponuda i bonus su plavi momci.
NADA
Cura dana
MIRKA
MIRKA - Svi je znaju kao vrsnu plesačicu na šipci. Nije ni sanjala da će se time profesionalno baviti. Nakon studija filozofije dugo nije mogla naći posao u struci. Pokušala se prekvalificirati za vozačicu viličara, ali je pala na završnom ispitu. Zbog stresa je počela vježbati ples na šipci i otkrila je da je to njen životni poziv.
MIRKA
Cura dana
SNJEŽANA
SNJEŽANA - Mlada poljoprivrednica iz okolice Vinkovaca zadnjih tjedana ima pune ruke posla. Sad je na redu košenje trave, ali i održavanje brojnih polja od brojnih nametnika. No njoj nije teško zasukati rukave i zaprljati noge, a napravi puno više posla od svojih muških kolega. Zbog toga je još uvijek slobodna jer je se muškarci plaše.
SNJEŽANA
Cura dana
KAJA
KAJA - Jučer je obrala višnje. Sok ne pravi, ali pravi višnjevac. U deset kilograma višanja nalila je 15 litara komovice. Šećer ne stavlja. Bitan joj je zdrav život. Za tri mjeseca imat će savršen višnjevac i nada se da će za njega opet dobiti zlatnu medalju. Sve što je lani napravila popio je dečko. Zato ga je ostavila.
KAJA
Cura dana
MARICA
MARICA - Velika tuča opustošila je Maričin vrt. To ju je ražalostilo. Posebno zbog toga što su rani karastavci ove godine dobro urodili. Od njih je pravila balzam za kožu i sad ne zna kako će i čime njegovati svoju nježnu put. Jutrom je pjevala krastavcima i masirala ih kako bi dobili na dužini. Sav taj trud sad je propao.
MARICA