Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIRKA - 18.06.2022
MIRKA
MIRKA - Svi je znaju kao vrsnu plesačicu na šipci. Nije ni sanjala da će se time profesionalno baviti. Nakon studija filozofije dugo nije mogla naći posao u struci. Pokušala se prekvalificirati za vozačicu viličara, ali je pala na završnom ispitu. Zbog stresa je počela vježbati ples na šipci i otkrila je da je to njen životni poziv.
Cura dana
SNJEŽANA
SNJEŽANA - Mlada poljoprivrednica iz okolice Vinkovaca zadnjih tjedana ima pune ruke posla. Sad je na redu košenje trave, ali i održavanje brojnih polja od brojnih nametnika. No njoj nije teško zasukati rukave i zaprljati noge, a napravi puno više posla od svojih muških kolega. Zbog toga je još uvijek slobodna jer je se muškarci plaše.
SNJEŽANA
Cura dana
KAJA
KAJA - Jučer je obrala višnje. Sok ne pravi, ali pravi višnjevac. U deset kilograma višanja nalila je 15 litara komovice. Šećer ne stavlja. Bitan joj je zdrav život. Za tri mjeseca imat će savršen višnjevac i nada se da će za njega opet dobiti zlatnu medalju. Sve što je lani napravila popio je dečko. Zato ga je ostavila.
KAJA
Cura dana
MARICA
MARICA - Velika tuča opustošila je Maričin vrt. To ju je ražalostilo. Posebno zbog toga što su rani karastavci ove godine dobro urodili. Od njih je pravila balzam za kožu i sad ne zna kako će i čime njegovati svoju nježnu put. Jutrom je pjevala krastavcima i masirala ih kako bi dobili na dužini. Sav taj trud sad je propao.
MARICA
Cura dana
RAJKA
RAJKA - Digla se ranom zorom kako bi pokosila bujnu i veliku okućnicu. Bilo je vrlo vruće, pa se nije dobro obukla. Bilo bi bolje da jest. Dok je kosila, vlati oštre trave ogrebali su joj nježnu kožu. Zbog burne alergijske reakcije opet je završila na infuziji. Idući put mora naći nekog mladoga kosca da joj sredi grmlje.
RAJKA
Cura dana
SLAVICA
SLAVICA - Mlada konobarica jučer je na jahanju kroz široka polja ozlijedila petu. Jako je zabrinuta što neće moći na svadbu u subotu. Ženi joj se bivši dečko, koji je nogometaš u lokalnom klubu. Nada se da će oporaviti do vikenda jer je s bivšim ostala u dobrim odnosima, a već je kupila i novu haljinu.
SLAVICA