Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARICA - 15.06.2022
MARICA
MARICA - Velika tuča opustošila je Maričin vrt. To ju je ražalostilo. Posebno zbog toga što su rani karastavci ove godine dobro urodili. Od njih je pravila balzam za kožu i sad ne zna kako će i čime njegovati svoju nježnu put. Jutrom je pjevala krastavcima i masirala ih kako bi dobili na dužini. Sav taj trud sad je propao.
Cura dana
RAJKA
RAJKA - Digla se ranom zorom kako bi pokosila bujnu i veliku okućnicu. Bilo je vrlo vruće, pa se nije dobro obukla. Bilo bi bolje da jest. Dok je kosila, vlati oštre trave ogrebali su joj nježnu kožu. Zbog burne alergijske reakcije opet je završila na infuziji. Idući put mora naći nekog mladoga kosca da joj sredi grmlje.
RAJKA
Cura dana
SLAVICA
SLAVICA - Mlada konobarica jučer je na jahanju kroz široka polja ozlijedila petu. Jako je zabrinuta što neće moći na svadbu u subotu. Ženi joj se bivši dečko, koji je nogometaš u lokalnom klubu. Nada se da će oporaviti do vikenda jer je s bivšim ostala u dobrim odnosima, a već je kupila i novu haljinu.
SLAVICA
Cura dana
AZRA
AZRA - Mlada informatičarka s Banije je dobila važan poziv na sudjelovanje na jednoj konferenciji u Londonu. Već je počela s pripremama, a jedva čeka posjetiti ovaj grad. Htjela bi vidjeti palaču gdje živi kralji, ali i poznati Big Ben. Naime, jako slaba je na velike stvari pa je sigurna da će zbog toga uživati u Engleskoj.
AZRA
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Priča se da Zvjezdana radi najbolje palačinke na makarskoj rivijeri. Ljeti je na njenom štandu tolika gužva da naša Zvjezdica od 2018. uza sebe ima i zaštitara. Makarski slastičari sad su se digli na noge jer je najavila da počinje proizvodnju vlastitog sladoleda. Objavila je i cijenu svojih kuglica. Dvije za 20 kuna.
ZVJEZDANA
Cura dana
MIRA
MIRA - Istarska online dizajnerica interijera želi ući u politiku. Vjeruje da bi joj to pomoglo i u online poslu. Kaže da bi htjela imati mentora, a već zna i koga - Vladimira Šeksa. Imponira joj njegova mirnoća i hladan kao špricer mentalitet dok svi njegovi suparnici padaju pod ša..., ovaj, na pod. Vladimire, javi joj se...
MIRA