Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SLAVICA - 13.06.2022
SLAVICA
SLAVICA - Mlada konobarica jučer je na jahanju kroz široka polja ozlijedila petu. Jako je zabrinuta što neće moći na svadbu u subotu. Ženi joj se bivši dečko, koji je nogometaš u lokalnom klubu. Nada se da će oporaviti do vikenda jer je s bivšim ostala u dobrim odnosima, a već je kupila i novu haljinu.
Cura dana
AZRA
AZRA - Mlada informatičarka s Banije je dobila važan poziv na sudjelovanje na jednoj konferenciji u Londonu. Već je počela s pripremama, a jedva čeka posjetiti ovaj grad. Htjela bi vidjeti palaču gdje živi kralji, ali i poznati Big Ben. Naime, jako slaba je na velike stvari pa je sigurna da će zbog toga uživati u Engleskoj.
AZRA
Cura dana
ZVJEZDANA
ZVJEZDANA - Priča se da Zvjezdana radi najbolje palačinke na makarskoj rivijeri. Ljeti je na njenom štandu tolika gužva da naša Zvjezdica od 2018. uza sebe ima i zaštitara. Makarski slastičari sad su se digli na noge jer je najavila da počinje proizvodnju vlastitog sladoleda. Objavila je i cijenu svojih kuglica. Dvije za 20 kuna.
ZVJEZDANA
Cura dana
MIRA
MIRA - Istarska online dizajnerica interijera želi ući u politiku. Vjeruje da bi joj to pomoglo i u online poslu. Kaže da bi htjela imati mentora, a već zna i koga - Vladimira Šeksa. Imponira joj njegova mirnoća i hladan kao špricer mentalitet dok svi njegovi suparnici padaju pod ša..., ovaj, na pod. Vladimire, javi joj se...
MIRA
Cura dana
IRENA
IRENA - U subotu ide sa svojim cehom u Ljubljanu. Raduje se druženju s kolegama. Kao vrsna krovopokrivačica nada se da će se popeti na neki od vrhova u Deželi. Vikendom se uvijek voli penjati, a slovenski krovopokrivači obećali su joj nove vrhunce. Nakon vikenda kreće na Jadran. Pokriva krov vile u kojoj će ljetovati poznati glumac.
IRENA
Cura dana
OZANA
OZANA - Mlada poduzetnica kraj Primoštena oduševljena je navalom turista na njezine apartmane. Rezervacija nikad više, a ona je unijela i neke novitete. Tako će brojni gosti moći uživati u tantra masažama, koji su postali dio njezine ponude. Vrlo joj je bitan kontakt s ljudima za koje je ugradila i zajednički jacuzzi u dvorištu.
OZANA