Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IRENA - 09.06.2022
IRENA
IRENA - U subotu ide sa svojim cehom u Ljubljanu. Raduje se druženju s kolegama. Kao vrsna krovopokrivačica nada se da će se popeti na neki od vrhova u Deželi. Vikendom se uvijek voli penjati, a slovenski krovopokrivači obećali su joj nove vrhunce. Nakon vikenda kreće na Jadran. Pokriva krov vile u kojoj će ljetovati poznati glumac.
Cura dana
OZANA
OZANA - Mlada poduzetnica kraj Primoštena oduševljena je navalom turista na njezine apartmane. Rezervacija nikad više, a ona je unijela i neke novitete. Tako će brojni gosti moći uživati u tantra masažama, koji su postali dio njezine ponude. Vrlo joj je bitan kontakt s ljudima za koje je ugradila i zajednički jacuzzi u dvorištu.
OZANA
Cura dana
SLAVICA
SLAVICA - Ne može dočekati rujan. Tad se udaje. Ima te će veliku svadbu. Sva sreća da je vrsna slastičarka pa ne mora misliti tko će joj napraviti tortu. Vješto miješa jaja, a u svoju svadbenu tortu utići će 80 komada. Vrh će ukrasiti vižljastim labudovima, čvrstih i dugih vratova, koji se strasno ljube na jezeru u obliku srca.
SLAVICA
Cura dana
KORALJKA
KORALJKA - Gazdarica ju je izbacila iz stana jer nije plaćala režije. Sad se mora vratiti mami i tati, a to će ugroziti njen ljubavni život. Kao vozačica bibliobusa upoznala je divne mladiće s kojima se rado druži. Zakasnine za knjige im ne oprašta lako. Tek kad pokorno ispune njene želje, dozvoli im da posude novu knjigu.
KORALJKA
Cura dana
PAULINA
PAULINA - Voli nedjeljna jutra. Dok pije kavu i zaljeva cvijeće razmišlja kako će iznenaditi dragoga koji se vraća sa službenog puta. Htjela je kupiti novo donje rublje, ali je odustala. Ne želi robovati rodnim stereotipima. Najviše će ga iznenaditi ako ne bude kod kuće kad se vrati. Zato s prijateljicama ide u disko koji radi do pet.
PAULINA
Cura dana
KARMELA
KARMELA - Voli kositi. U njenim rukama kosa radi kao stroj. Nema te trave koja ostane nepokošena. Jutros je pri košenju imala nezgodu. Dok je zaobilazila mravinjak, mali mrav joj je u njedrima nestao. Odmah se sjetila starog hita: ‘Ej, mali mrav, mali mrav, u njedrima nest’o, moram da ga nađem da mijenjamo mjesto...’.
KARMELA