Obavijesti
Cura dana

Cura dana

INGA - 02.06.2022
INGA
INGA - Kiša je pala i sad je sretna jer će višnje dobro roditi. I ove godine planira napraviti 500 litara soka koji će prodavati turistima uz cestu. Voli taj posao jer svake godine upozna zgodnoga stranca kod kojeg provede zimu. Čim dođe proljeće kao lasta vraća se u svoje voljeno selo kako bi se pripremila za novu sezonu.
Cura dana
MARISOL
MARISOL - Ime je dobila po poznatoj meksičkoj telenoveli, a i njen život je prava sapunica. Htjela je biti profesorica tjelesnog odgoja, ali roditelji joj to nisu dali te da mora ići za profesoricu tehničkog odgoja, kao njezin otac i sestra. A sad joj ne daju ni da se uda, izabranik joj je, naime, profesor tjelesnog.
MARISOL
Cura dana
ANĐELIJA
ANĐELIJA - Cvjećarica iz Dalmatinske zagore ovo ljeto kreće s iznajmljivanjem apartmana. Nije prvi red do mora, već drugi red do jezera, Peručkog. Domaći uglavnom izbjegavaju njezinu lokaciju, ali zato Nizozemci stoje u redu. A sad je još saznala da Nizozemci vole tulipane, koje može nabaviti za bagatelu. Lova do krova...
ANĐELIJA
Cura dana
DANICA
DANICA - Mlada prodavačica sladoleda iz mjesta kraj Pule šokirana je rastom cijena namirnica. Zbog toga su morali povećati i cijene kuglice koja sad iznosi 14 kuna. To ju je baš pogodilo jer će sad turisti mnogo manje lizati, a to za nju nije dobro. Ona voli kad se njen sladoled puno liže jer je tako i zarada veća.
DANICA
Cura dana
MARINKA
MARINKA - Iako ova mlada pravnica iz okolice Klisa dolazi iz mjesta koje u svom imenu ima riječ sitno, onda voli sve krupno i veliko. Vrlo je ambiciozna, a svoje apartmane želi obnoviti putem EU fondova, sve samo da je velika i krupna zarada. Odlučila je ići na usavršavanje oko fondova, gdje možda upozna velikog momka.
MARINKA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Dečko joj se izdepilirao i to ju je rastužilo. Jako je voljela njegov ljubavni tepih na prsima. Sad će mu prstima moći prolaziti samo kroz kosu, a već je počeo ćelaviti pa to nije neki užitak. Frizerka je, redovito ga šiša i zna da će za pet godina biti potpuno ćelav. Tad će ga ostaviti jer želi kosmatog.
VALERIJA