Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MARISOL - 01.06.2022
MARISOL
MARISOL - Ime je dobila po poznatoj meksičkoj telenoveli, a i njen život je prava sapunica. Htjela je biti profesorica tjelesnog odgoja, ali roditelji joj to nisu dali te da mora ići za profesoricu tehničkog odgoja, kao njezin otac i sestra. A sad joj ne daju ni da se uda, izabranik joj je, naime, profesor tjelesnog.
Cura dana
ANĐELIJA
ANĐELIJA - Cvjećarica iz Dalmatinske zagore ovo ljeto kreće s iznajmljivanjem apartmana. Nije prvi red do mora, već drugi red do jezera, Peručkog. Domaći uglavnom izbjegavaju njezinu lokaciju, ali zato Nizozemci stoje u redu. A sad je još saznala da Nizozemci vole tulipane, koje može nabaviti za bagatelu. Lova do krova...
ANĐELIJA
Cura dana
DANICA
DANICA - Mlada prodavačica sladoleda iz mjesta kraj Pule šokirana je rastom cijena namirnica. Zbog toga su morali povećati i cijene kuglice koja sad iznosi 14 kuna. To ju je baš pogodilo jer će sad turisti mnogo manje lizati, a to za nju nije dobro. Ona voli kad se njen sladoled puno liže jer je tako i zarada veća.
DANICA
Cura dana
MARINKA
MARINKA - Iako ova mlada pravnica iz okolice Klisa dolazi iz mjesta koje u svom imenu ima riječ sitno, onda voli sve krupno i veliko. Vrlo je ambiciozna, a svoje apartmane želi obnoviti putem EU fondova, sve samo da je velika i krupna zarada. Odlučila je ići na usavršavanje oko fondova, gdje možda upozna velikog momka.
MARINKA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Dečko joj se izdepilirao i to ju je rastužilo. Jako je voljela njegov ljubavni tepih na prsima. Sad će mu prstima moći prolaziti samo kroz kosu, a već je počeo ćelaviti pa to nije neki užitak. Frizerka je, redovito ga šiša i zna da će za pet godina biti potpuno ćelav. Tad će ga ostaviti jer želi kosmatog.
VALERIJA
Cura dana
VILMA
VILMA - Raduje se novoj turističkoj sezoni na Jadranu. Ovo ljeto radit će kao animatorica u velikom nudističkom kampu. Kad sezona završi, planira na jesen upisati fakultet. Obrazovanje joj je najvažnije. Želi imati karijeru u digitalnome marketingu jer joj je još pokojna baka govorila: “Diko moja, nema ti kruha od motike”.
VILMA