Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VALERIJA - 28.05.2022
VALERIJA
VALERIJA - Dečko joj se izdepilirao i to ju je rastužilo. Jako je voljela njegov ljubavni tepih na prsima. Sad će mu prstima moći prolaziti samo kroz kosu, a već je počeo ćelaviti pa to nije neki užitak. Frizerka je, redovito ga šiša i zna da će za pet godina biti potpuno ćelav. Tad će ga ostaviti jer želi kosmatog.
Cura dana
VILMA
VILMA - Raduje se novoj turističkoj sezoni na Jadranu. Ovo ljeto radit će kao animatorica u velikom nudističkom kampu. Kad sezona završi, planira na jesen upisati fakultet. Obrazovanje joj je najvažnije. Želi imati karijeru u digitalnome marketingu jer joj je još pokojna baka govorila: “Diko moja, nema ti kruha od motike”.
VILMA
Cura dana
ZDENKA
ZDENKA - Osjeća se nevoljenom. Zaručnik ne odgovara na pozive, ljubavnik na poruke, prijateljica nema vremena za kavu. Konačno će završiti i fakultet, ali ne zna što da radi kad položi diplomski. Želi otići na sjever, volontirati u centru za oporavak sobova, upoznati zgodnog Skandinavca u čijem će zagrljaju sve zaboraviti.
ZDENKA
Cura dana
VESNA
VESNA - Mlada poljoprivrednica iz okolice Benkovca dala se u poslovni poduhvat. Ove sezone očekuje veliki urod lubenica i dinja. Zasadila je nešto i jagoda, ali je naglasak stavila na lubenice. Voli velike, okrugle objekte, a još ako je slatka sreći nema kraja. Kod nje ne vrijedi da je lubenica slađa kao tuđa žena. Ona želi biti jedina žena.
VESNA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Kako su mjere oko korona virusa ukinute, ova mlada računovotkinja ne radi se više od doma. No ima problem. Kako nema vozačku dozvolu, na posao mora ići taksijem, ali po ljeti ga je teško, a za hodanje je prevruće. Razmišlja o kupnji električnog romobila, a spremna je i s nekim podijeliti troškove puta, u bilo kojoj kombinaciji.
MIRELA
Cura dana
VERICA
VERICA - Iako ova mlada trgovkinja dolazi iz mjesta gdje se vrti novac, ona nikako ne može uštedjeti za novi auto. Želja joj je kupiti jednog ‘Nijemca’, ali cijene rabljenih automobila skočile su u nebo, a nove više ne može niti pogledati. Zbog svega razmišlja da dosad ušteđeni novac uložiti u nešto drugo, ali ne zna u što.
VERICA