Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VESNA - 25.05.2022
VESNA
VESNA - Mlada poljoprivrednica iz okolice Benkovca dala se u poslovni poduhvat. Ove sezone očekuje veliki urod lubenica i dinja. Zasadila je nešto i jagoda, ali je naglasak stavila na lubenice. Voli velike, okrugle objekte, a još ako je slatka sreći nema kraja. Kod nje ne vrijedi da je lubenica slađa kao tuđa žena. Ona želi biti jedina žena.
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Kako su mjere oko korona virusa ukinute, ova mlada računovotkinja ne radi se više od doma. No ima problem. Kako nema vozačku dozvolu, na posao mora ići taksijem, ali po ljeti ga je teško, a za hodanje je prevruće. Razmišlja o kupnji električnog romobila, a spremna je i s nekim podijeliti troškove puta, u bilo kojoj kombinaciji.
MIRELA
Cura dana
VERICA
VERICA - Iako ova mlada trgovkinja dolazi iz mjesta gdje se vrti novac, ona nikako ne može uštedjeti za novi auto. Želja joj je kupiti jednog ‘Nijemca’, ali cijene rabljenih automobila skočile su u nebo, a nove više ne može niti pogledati. Zbog svega razmišlja da dosad ušteđeni novac uložiti u nešto drugo, ali ne zna u što.
VERICA
Cura dana
ANICA
ANICA - Studentica zadnje godine na fakultetu napokon čeka da svrši sa svime. Trenutno piše završni rad o svome kraju u okolici Šibenika. Morala je raditi i terensko ispitivanje pa se dosta nahodala, ali nije joj žao. Napravila je rad na koji je jako ponosan te trenutno čeka recenzije mentora. Nada se da će biti blag pa da napokon svrši.
ANICA
Cura dana
JELENA
JELENA - Mlada poduzetnica iz samog juga Hrvatske spremna je za novu ljetnu sezonu. Svoje apartmane je osvježila i uredila, a nema problema ni s radnom snagom. Kaže da je rješenje u dobrim uvjetima i plaći pa samim tim nikad nema problema s radnicima. No ljubavni život joj ne cvjeta kao poslovni. Nikako ne može pronaći svoju srodnu dušu.
JELENA
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Mlada ekonomistica koja ima svoju firmu za kožni namještaj iz okolice Josipdola dobila je veliki poslovnu priliku. Pozvali su je u New York kako bi razgovarali s njom o proširenju njenog poslovanja. No umalo je izazvala međunarodni skandal kad je pomiješala porijekla svojih suradnika. Na sreću, njen osmijeh ju je spasio neugodnosti
MARTINA