Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JELENA - 20.05.2022
JELENA
JELENA - Mlada poduzetnica iz samog juga Hrvatske spremna je za novu ljetnu sezonu. Svoje apartmane je osvježila i uredila, a nema problema ni s radnom snagom. Kaže da je rješenje u dobrim uvjetima i plaći pa samim tim nikad nema problema s radnicima. No ljubavni život joj ne cvjeta kao poslovni. Nikako ne može pronaći svoju srodnu dušu.
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Mlada ekonomistica koja ima svoju firmu za kožni namještaj iz okolice Josipdola dobila je veliki poslovnu priliku. Pozvali su je u New York kako bi razgovarali s njom o proširenju njenog poslovanja. No umalo je izazvala međunarodni skandal kad je pomiješala porijekla svojih suradnika. Na sreću, njen osmijeh ju je spasio neugodnosti
MARTINA
Cura dana
MARIOLA
MARIOLA - Mlada Bračanka kaže da ne razumije ekonomiju. Radi kao prodavačica na tržnici te je tražila povišicu od šefice, no ova joj se samo nasmijala. Rekla je šefici da su zbog rasta cijena energenata i prijevoza kao posljedica rasle i cijene brojnih drugih proizvoda te da i ona zbog većih troškova života želi veću plaću. Eto, nije prošlo...
MARIOLA
Cura dana
BIBA
BIBA - Vikend je bio naporan. Bila je kod kume u Zagrebu. Obilazili su klubove do 5 sati. Plesala je i pila neumorno. Jučer se vratila na svoje mirno imanje. Danas će se cijeli dan odmarati. Sutra je čekaju proljetni radovi u povrtnjaku. Mora staviti mrežicu za krastavce salatare koji su veći što se više dignu.
BIBA
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Nakon četiri godine veze se zaručila. Zaprosio ju je dok su pili gemišt u kvartovskom kafiću. Rasplakala se od sreće. Sad priprema veliku svadbu. Osim bijele vjenčanice i trubača želi i svadbenu tortu u obliku labuđeg jezera, tirkizne boje, i dva labuda koji se ljube. Imat će i pet djeveruša u haljinama boje breskve.
BRANKA
Cura dana
KAJA
KAJA - Jučer je obrala višnje. Sok ne pravi, ali pravi višnjevac. U deset kilograma višanja nalila je 15 litara komovice. Šećer ne stavlja. Bitan joj je zdrav život. Za tri mjeseca imat će savršen višnjevac i nada se da će za njega opet dobiti zlatnu medalju. Sve što je lani napravila popio je dečko. Zato ga je ostavila.
KAJA