Obavijesti
Cura dana

Cura dana

BRANKA - 16.05.2022
BRANKA
BRANKA - Nakon četiri godine veze se zaručila. Zaprosio ju je dok su pili gemišt u kvartovskom kafiću. Rasplakala se od sreće. Sad priprema veliku svadbu. Osim bijele vjenčanice i trubača želi i svadbenu tortu u obliku labuđeg jezera, tirkizne boje, i dva labuda koji se ljube. Imat će i pet djeveruša u haljinama boje breskve.
Cura dana
BRANKA
BRANKA - Mlada poduzetnica iz okolice Omiša frustrirana je stanjem u Hrvatskoj zbog ženskih prava. Razbjesni se na muškarce koji bi odlučivali o ženskim pravima. Zato se uključila u razne akcije kako bi probudila svijest žena da se odupru takvim muškarcima. Za sebe želi osjećajnog, romantičnog dečka koji ima puno razumijevanja.
BRANKA
Cura dana
ZORKA
ZORKA - Nije bila dobra učenica pa je upisala keramičarski zanat. Sad uživa u tome, a posla ima toliko da ne stigne sve napraviti. Sezona građevinskih radova je na vrhuncu, a Zorka kao vrsna majstorica radi sve - kupaonice, terase, bazene... Njene fuge su bez premca, uvijek postojane i čvrste.
ZORKA
Cura dana
MILENA
MILENA - Peče najbolje ćevape u kraju. Svaki dan se stvori red ispred kioska u vrijeme gableca. Dolaze dečki iz cijele općine. Milena voli malo masnije i veće. I nikada ne štedi na luku, a lepinje uvijek dobro umoči u sočni mesni sok. Ne smeta joj miris dima u kosi, a koža na rukama joj je najglađa kad izmiješa deset kg mesa.
MILENA
Cura dana
ANKICA
ANKICA - Pri kraju je pisanja završnog rada na fakultetu te je spremna posvetiti se obiteljskom biznisu. Želja joj je ostati u Hrvatskoj, a svoj kraj, u okolici Vodica, ne bi mijenjala ni za 10 Amerika. No ima jedan problem. Nikako ne može pronaći muškarca po svom guštu. Uvijek naleti na bezosjećajne momke, a ona traži velikog emotivca.
ANKICA
Cura dana
MARIJA
MARIJA - Ne voli kad se njezino mjesto naziva Tunj ili slično. Tounj, Tounj! Ova mlada računovotkinja je zadnih dana zaglibila u papire. U tijeku su polugodišnja izvješća, a uz to i povrat poreza. Telefon joj ne prestaje zvoniti. Svi hoće znati koliko će dobiti povrat, a neki se boje da ne bi trebali platiti. Jedva čeka godišnji i mozak na pašu.
MARIJA