Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SUNČICA - 09.05.2022
SUNČICA
SUNČICA - Stručnjakinja za europske fondove je presretna što Hrvatska uvodi euro. Kako plaću dobiva u eurima jer radi u inozemstvu, nova valuta u Hrvatskoj će joj dobro doći. Dosta joj je prevaranata koji je varaju na tečaju kad dođe na ljetovanje na Jadran. Tad izgubi desetine eura na konverziji u lokalnim mjenjačnicama.
Cura dana
MIRJANA
MIRJANA - Želi popularizirati surfanje u Hrvatskoj. Još nema profesionalnu dasku, ali svakog dana gleda u valove i zamišlja kako ih jaše. Uskoro će doći sezona pa se nada da će zaraditi za dasku jer će raditi na štandu i prodavati fritule.
MIRJANA
Cura dana
MELITA
MELITA - Zaboravila je mobitel kod dečka u auto. To ju je koštalo veze. Mobitel joj nije zaključan pa je dečko vidio poruke koje joj šalje kolega s posla. Zajedno rade u trećoj smjeni pa su se zbližili. Dečko ju je ostavio, ali brzo se utješila. Kolega s posla pozvao ju je na večeru. Sam će kuhati. Ponijela je i četkicu za zube.
MELITA
Cura dana
LORENA
LORENA - Mlada znastvenica je prelomila. Odlazi u Njemačku na doktorski studij. Dugo je razmišljala i promišljala gdje će nastaviti svoje obrazovanje i znanstvenu karijeru. Htjela je ostati u Hrvatskoj, ali nije uspjela dobiti mjesto. “Doma me ne poštuju, ali vani me grabe”, rekla je Lorena. Svaka pomoć oko smještaja u Njemačkoj je dobrodošla.
LORENA
Cura dana
NIKICA
NIKICA - Konačno je skinula gips i sad mora plivati svaki dan kako bi vratila tonus mišića. Uživa u vodi jer je voda sloboda, kao i ljubav koju je ponovno otkrila. Nakon rehabilitacije planira s dragim otputovati na odmor. Rad u ljekarni je iscrpljuje. Želi se opustiti u zagrljaju, uz vino i šum valova. Zato idu na Krk.
NIKICA
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Mlada marketinška stručnjakinja iz okolice Karlovca zadovoljno trlja ruke. Njezini apartmani su bili popunjeni za vikend, a i na ljeto se ubrzano pune. Sretna je što se njena investicija isplatila, a najviše joj gosti dolaze iz Njemačke, a njih i najviše voli. Najjednostavniji su i lako ih je zadovoljiti, čak i sitnicama, tvrdi Mirela.
MIRELA