Obavijesti
Cura dana

Cura dana

NIKICA - 05.05.2022
NIKICA
NIKICA - Konačno je skinula gips i sad mora plivati svaki dan kako bi vratila tonus mišića. Uživa u vodi jer je voda sloboda, kao i ljubav koju je ponovno otkrila. Nakon rehabilitacije planira s dragim otputovati na odmor. Rad u ljekarni je iscrpljuje. Želi se opustiti u zagrljaju, uz vino i šum valova. Zato idu na Krk.
Cura dana
MIRELA
MIRELA - Mlada marketinška stručnjakinja iz okolice Karlovca zadovoljno trlja ruke. Njezini apartmani su bili popunjeni za vikend, a i na ljeto se ubrzano pune. Sretna je što se njena investicija isplatila, a najviše joj gosti dolaze iz Njemačke, a njih i najviše voli. Najjednostavniji su i lako ih je zadovoljiti, čak i sitnicama, tvrdi Mirela.
MIRELA
Cura dana
MARIJELA
MARIJELA - Mlada Zagorka oduvijek je sanjala svjetla velegrada iako nije imala tako loše djetinjstvo u svome ruralnom mjestu. Uvijek će joj ostati u sjećanju dozivanje grlima s brega na breg i kako je za to potrebno imati dobra pluća. Tek sad kad je studentica, shvatila je da su brda najbolja, a kad je ravno da baš i nije toliko atraktivno,
MARIJELA
Cura dana
ANĐELKA
ANĐELKA - Osobna bankarica kaže da nikad nije jela grah na 1. svibanj. Zbog toga posljednjih nekoliko godina, otkad joj roditelji daju da putuje sama, ide u Zagreb na proslavu Dana rada. Pisala je svima da se ta tradicija uvede i u Kožino, no starješine mjesta su joj odgovorile da se u Kožinu jede samo i isključivo janjetina.
ANĐELKA
Cura dana
GORANKA
GORANKA - Profesorica glazbenog u četvrtak je bila ponosna što je Hrvatica. Premda je, mještani govore, stroga pri ocjenjivanju, Goranka je bila zadovoljna kako su premijer Plenković i predsjednik Milanović pjevali Thompsona. Kaže da bi im dala četvorke jer se nisu zagrlili tijekom pjesme koja to po emociji ipak i zahtjeva.
GORANKA
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Danas ima čak sedam sastanaka. Nije lako biti menadžerica. Sutra će se opuštati na zasluženom vikendu. Proslavit će i rođendan u društvu dečka. Očekuje da je iznenadi. Uvijek joj je ispunjavao sve fantazije pa se nada da će to učiniti i ovaj put na obali mora, uz šum valova i miris borova.
VALERIJA