Obavijesti
Cura dana

Cura dana

GORANKA - 30.04.2022
GORANKA
GORANKA - Profesorica glazbenog u četvrtak je bila ponosna što je Hrvatica. Premda je, mještani govore, stroga pri ocjenjivanju, Goranka je bila zadovoljna kako su premijer Plenković i predsjednik Milanović pjevali Thompsona. Kaže da bi im dala četvorke jer se nisu zagrlili tijekom pjesme koja to po emociji ipak i zahtjeva.
Cura dana
VALERIJA
VALERIJA - Danas ima čak sedam sastanaka. Nije lako biti menadžerica. Sutra će se opuštati na zasluženom vikendu. Proslavit će i rođendan u društvu dečka. Očekuje da je iznenadi. Uvijek joj je ispunjavao sve fantazije pa se nada da će to učiniti i ovaj put na obali mora, uz šum valova i miris borova.
VALERIJA
Cura dana
SUNČICA
SUNČICA - Ne može nikako naći denversko plavi lak za nokte. Želi večeras zablistati. Ide na spoj s nepoznatim muškarcem kojeg je upoznala na društvenim mrežama. Nada se da će joj se svidjeti i pružiti joj utjehu. Još pati zbog neuzvraćene ljubavi. Želi sve zaboraviti u naručju mišićavog stranca.
SUNČICA
Cura dana
SNJEŽANA
SNJEŽANA - Mlada ekonomistica iz okolice Zagreba uredila je svoj vrt. Posadila je rajčicu, paprike, ali i krastavce koje jako voli grickati po ljeti. Nada se da neće biti nagle promjene temperature da joj ne propadne sav trud. A za svaku slučaj spremila je i mali plastenik. Ne želi ljeto bez svježeg povrća i dobrih, sočnih krastavaca.
SNJEŽANA
Cura dana
JOSIPA
JOSIPA - Štrajk osoblja na amsterdamskom aerodromu doveo ju je u nezgodnu situaciju. Zbog otkazanih letova zakasnila je na posao, a kovčeg nije stigao. Trenutno ima samo jedne gaćice. Plaća joj kasni, pa ne može kupiti novo donje rublje. Tješi je uspomena na ludi amsterdamski vikend, koji je provela u društvu zaručnika.
JOSIPA
Cura dana
ZORKA
ZORKA - Nije vjerovala da će se tako jako zaljubiti. Sad je spremna ostaviti sve. I posao, i stan, i prijatelje. Samo želi biti s njim. Samo njega sanja i mašta da se opet bude zajedno. Ali ima jedan mali problem. Zasadila je polje češnjaka i uzela predujam od zadruge za cjelokupni urod. Dok češnjak ne izvadi, ništa od ljubavi.
ZORKA