Obavijesti
Cura dana

Cura dana

JOSIPA - 26.04.2022
JOSIPA
JOSIPA - Štrajk osoblja na amsterdamskom aerodromu doveo ju je u nezgodnu situaciju. Zbog otkazanih letova zakasnila je na posao, a kovčeg nije stigao. Trenutno ima samo jedne gaćice. Plaća joj kasni, pa ne može kupiti novo donje rublje. Tješi je uspomena na ludi amsterdamski vikend, koji je provela u društvu zaručnika.
Cura dana
ZORKA
ZORKA - Nije vjerovala da će se tako jako zaljubiti. Sad je spremna ostaviti sve. I posao, i stan, i prijatelje. Samo želi biti s njim. Samo njega sanja i mašta da se opet bude zajedno. Ali ima jedan mali problem. Zasadila je polje češnjaka i uzela predujam od zadruge za cjelokupni urod. Dok češnjak ne izvadi, ništa od ljubavi.
ZORKA
Cura dana
GORANA
GORANA - Sinoć je bila na koncertu imenjaka Gorana Bareta. Napila se s prijateljicom, ljubila s konobarom na šanku. Došla je kući u 4 sata, posvađala se sa zaručnikom, uzela svoj kofer i vratila se mami. U ponedjeljak ide na službeni put u Rumunjsku. Njena tvrtka uvozi trupce. Nada se da će tamo upoznati zgodnog stranca.
GORANA
Cura dana
ANDRIANA
ANDRIANA - Ide s prijateljicama u Trst. Neće kupovati ni traperice ni parmezan. Želi samo pobjeći od tužne svakodnevice. Posao u biblioteci je zamara, ali to nije najlošije. Ljubavnik joj se na javlja. Obećao je da će se vidjeti za Uskrs i od tada ni pisma ni razglednice. Žuti šal koji joj je darovao donirat će Muzeju prekinutih veza.
ANDRIANA
Cura dana
LADA
LADA - Jučer je brala mlade koprive. Dobre su za sve, od juhe do obloga. Bride joj ruke i nada se da će do večeras proći. Ima novog dečka, koji ju je pozvao na večeru. Jako je uzbuđena. Brine se da se neće stići depilirati. Mora ostati dulje na poslu jer je danas stiglo još šest šlepera ljetnih guma koje mora istovariti.
LADA
Cura dana
ĐURĐICA
ĐURĐICA - Svako jutro za doručak jede slaninu. Proteini i masti dobro čine njenoj mladoj i napetoj koži. Nakon doručka obavezno vježba, a onda ide na posao. Trenutno radi na pilani i sviđa joj se mladi majstor koji podmazuje strojeve i napinje lance. Najviše voli kad su mu ruke masne do lakata. Teško mu je tad odoljeti.
ĐURĐICA