Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ĐURĐICA - 21.04.2022
ĐURĐICA
ĐURĐICA - Svako jutro za doručak jede slaninu. Proteini i masti dobro čine njenoj mladoj i napetoj koži. Nakon doručka obavezno vježba, a onda ide na posao. Trenutno radi na pilani i sviđa joj se mladi majstor koji podmazuje strojeve i napinje lance. Najviše voli kad su mu ruke masne do lakata. Teško mu je tad odoljeti.
Cura dana
KORALJKA
KORALJKA - Koraka laka kao srna jutros je krenula na daleki put. Otputovala je na Island dečku. Jedva čeka da zajedno gledaju gejzire koji je podsjećaju na njihovu ljubav, prštavu i vrelu. U Hrvatsku se vraća tek u lipnju jer ima ispite. Ponijela je i knjige, ali sumnja da će stići učiti jer duge polarne noći znaju biti iscrpljujuće.
KORALJKA
Cura dana
VJERA
VJERA - Bila je dva tjedna na godišnjem. Teško joj se vratiti na posao. Stol joj je zatrpan neriješenim katastarskim predmetima. Ali to nije najveći problem. Zaručnik je vara sa susjedom s drugog kata. U srpnju su trebali imati svadbu. Naručila je vjenčanicu i rezervirala dvoranu za 300 ljudi. Uzet će bolovanje da zaboravi sve.
VJERA
Cura dana
ORNELA
ORNELA - Za profesoricu glazbenog ovo je najaktivnije doba godine. Aktivistica je za prava životinja te po selu i okolnim mjestima spašava janjce. Sezona je pričesti i krizmi pa je puno janjaca ugroženo. One koje ne uspije osloboditi iz štala, otkupljuje. Zato je na internetu pokrenula ‘crowdfunding’ kampanju jer joj fali novac.
ORNELA
Cura dana
ISKRA
ISKRA - Diplomirana violinistica posljednjih pet godina je - šeksologinja. Istražuje sve o Vladi Š., što prvo popije ujutro kad se probudi, koji mu je najdraži supstitut za vino, popije li nešto prije samo spavanja, ima li čašu nečega na noćnom ormariću kad se u tri ujutro probudi nakon noćne more. Najavila je knjigu na jesen...
ISKRA
Cura dana
BORNA
BORNA - Kao i njezina poznatija imenjakinja, i naša Borna je ljubiteljica mode. Nije tako smiona kao ‘original’, ali zna i ona ponekad biti ekstravagantna. Naravno, Borna je Borni uzor i inspiracija, ali još ne i mentor. I tu naša Borna ima prostora za napredak, ponajviše u snimanju videa u kojem je ‘original’ neprikosnoven.
BORNA