Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SUNČICA - 12.04.2022
SUNČICA
SUNČICA - Sunčica je strah i trepet ugostitelja i vlasnika apartmana na Pašmanu i Ugljanu. Šefica je inspekcije i ‘ruši’ i za najmanje prijestupe. Zbog prašine i paučine dijeli kazne od nekoliko tisuća kuna. Probali su je i podmititi, no na to je posebno alergična. Ne zato što ne želi primiti mito, već zato što joj nude mizeriju.
Cura dana
NATALIJA
NATALIJA - Optičarku iz ličkog sela jako je pogodilo stanje Vladimira Šeksa nakon što je Europska unija zabranila uvoz votke iz Rusije. Natalija kaže da ne zna raditi votku, ali da je prvoklasni majstor za rakiju. Poručila je Šeksu da on donese šljive, a da će se ona pobrinuti za ostalo. Rakiju, smještaj i hranu...
NATALIJA
Cura dana
DRAGICA
DRAGICA - Dragica je enolog, više je zanimaju vina od žestice, no i nju je jako pogodila odluka Europske unije da se iz Rusije ne smije više uvoziti votka. To je inače njezino najdraže piće nakon vina, a votku najviše voli popiti nedjeljom ujutro ispod legendarne Gupčeve lipe. Prvo srkne kavu, a potom trgne votkicu...
DRAGICA
Cura dana
KORALJKA
KORALJKA - Svaki dan Koraljka gleda kako brojni izletnici pored njene kuće parkiraju automobile i kreću pješice prema Starom gradu Okiću. Mislila je to iskoristiti prodajući im vodu i sendviče, no posao se zasad nije zakotrljao. Pokušala je nudeći i grah, no izletnici više vole grah pojesti u Planinarskom domu dr. Maks Plotnikov.
KORALJKA
Cura dana
ANĐELA
ANĐELA - Vrlika je poznata po česmi, Eru s onoga svijeta, Milanu Begoviću... A naša Anđela želi da bude poznata i po njoj. Jedina je tiktokerica u gradu, no konkurencija joj je Mare iz obližnjeg mjesta Kosore koja također influensa. Anđela je zbog toga nesretna jer smatra da je u njezinu kraju dovoljna jedna zvijezda društvenih mreža.
ANĐELA
Cura dana
GORANKA
GORANKA - Na poslu joj je stresno jer su joj uveli novi program na računalu s kojim mora raditi. Cijeli dan nije se mogla snaći pa je jedva čekala da joj završi smjena da ode na trening plesa. Ondje se dobro oznoji pa nakon treninga s prijateljicama popije sok od grožđa.
GORANKA