Obavijesti
Cura dana

Cura dana

KORALJKA - 09.04.2022
KORALJKA
KORALJKA - Svaki dan Koraljka gleda kako brojni izletnici pored njene kuće parkiraju automobile i kreću pješice prema Starom gradu Okiću. Mislila je to iskoristiti prodajući im vodu i sendviče, no posao se zasad nije zakotrljao. Pokušala je nudeći i grah, no izletnici više vole grah pojesti u Planinarskom domu dr. Maks Plotnikov.
Cura dana
ANĐELA
ANĐELA - Vrlika je poznata po česmi, Eru s onoga svijeta, Milanu Begoviću... A naša Anđela želi da bude poznata i po njoj. Jedina je tiktokerica u gradu, no konkurencija joj je Mare iz obližnjeg mjesta Kosore koja također influensa. Anđela je zbog toga nesretna jer smatra da je u njezinu kraju dovoljna jedna zvijezda društvenih mreža.
ANĐELA
Cura dana
GORANKA
GORANKA - Na poslu joj je stresno jer su joj uveli novi program na računalu s kojim mora raditi. Cijeli dan nije se mogla snaći pa je jedva čekala da joj završi smjena da ode na trening plesa. Ondje se dobro oznoji pa nakon treninga s prijateljicama popije sok od grožđa.
GORANKA
Cura dana
IRMA
IRMA - Po struci agronom, kupila je kućicu na granici sa Slovenijom kako bi uz žubor rijeke Sutle sadila biljke. Žute, zelene, plave, ljubičaste... Uživa ih gledati kako se uzdižu u zelenilu jutarnje rose.
IRMA
Cura dana
ĐURĐICA
ĐURĐICA - Sanjala je da su joj na vrata došli roletar, pilot i lektor. Prijateljica joj je rekla kako to znači da želi avanture s nepoznatim muškarcima, da mora ostaviti muža i uredski posao. Nije imala hrabrosti za takvu tektonsku promjenu u životu, pa je na sniženju kupila novi par čizmica s leopard uzorkom.
ĐURĐICA
Cura dana
ANTONIJA
ANTONIJA - Veterinarska tehničarka i trenerica softballa koja uopće ne mari za modu zbog velike kiše neće moći trenirati ovaj vikend. Užasava se blata, vlažnog terena, licemjera, a pošto je Žeževica blizu Splita nisu joj dragi ni lažni doktori ekonomije. U slobodno vrijeme bavi se i PR-om, kriznim komuniciranjem te izradom makramea.
ANTONIJA