Obavijesti
Cura dana

Cura dana

GORANKA - 07.04.2022
GORANKA
GORANKA - Na poslu joj je stresno jer su joj uveli novi program na računalu s kojim mora raditi. Cijeli dan nije se mogla snaći pa je jedva čekala da joj završi smjena da ode na trening plesa. Ondje se dobro oznoji pa nakon treninga s prijateljicama popije sok od grožđa.
Cura dana
IRMA
IRMA - Po struci agronom, kupila je kućicu na granici sa Slovenijom kako bi uz žubor rijeke Sutle sadila biljke. Žute, zelene, plave, ljubičaste... Uživa ih gledati kako se uzdižu u zelenilu jutarnje rose.
IRMA
Cura dana
ĐURĐICA
ĐURĐICA - Sanjala je da su joj na vrata došli roletar, pilot i lektor. Prijateljica joj je rekla kako to znači da želi avanture s nepoznatim muškarcima, da mora ostaviti muža i uredski posao. Nije imala hrabrosti za takvu tektonsku promjenu u životu, pa je na sniženju kupila novi par čizmica s leopard uzorkom.
ĐURĐICA
Cura dana
ANTONIJA
ANTONIJA - Veterinarska tehničarka i trenerica softballa koja uopće ne mari za modu zbog velike kiše neće moći trenirati ovaj vikend. Užasava se blata, vlažnog terena, licemjera, a pošto je Žeževica blizu Splita nisu joj dragi ni lažni doktori ekonomije. U slobodno vrijeme bavi se i PR-om, kriznim komuniciranjem te izradom makramea.
ANTONIJA
Cura dana
KATICA
KATICA - Prijatelj joj je rekao da se zaljubio u nju. Sviđa joj se, ali ima dečka. Ne zna što da radi. Da ostavi dečka ili prekine prijateljstvo. Nada se da će večeras dobiti jackpot i pobjeći od obojice na neko daleko egzotično otočje gdje će upoznati markantnog stranca i neće više morati raditi kao konobarica.
KATICA
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Jako se veseli skorim uskršnjim praznicima. Dolazi joj dragi kojeg nije vidjela od Božića. Željna ga je. Zajedno će bojiti jaja. Ona najviše voli crvena, a on plava. U trgovini u kojoj radi ove su godine nabavili ekološke boje za jaja, a Martini je to najbitnije jer dobro zna da bez zdrave boje nema ni zdravih jaja.
MARTINA