Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANTONIJA - 02.04.2022
ANTONIJA
ANTONIJA - Veterinarska tehničarka i trenerica softballa koja uopće ne mari za modu zbog velike kiše neće moći trenirati ovaj vikend. Užasava se blata, vlažnog terena, licemjera, a pošto je Žeževica blizu Splita nisu joj dragi ni lažni doktori ekonomije. U slobodno vrijeme bavi se i PR-om, kriznim komuniciranjem te izradom makramea.
Cura dana
KATICA
KATICA - Prijatelj joj je rekao da se zaljubio u nju. Sviđa joj se, ali ima dečka. Ne zna što da radi. Da ostavi dečka ili prekine prijateljstvo. Nada se da će večeras dobiti jackpot i pobjeći od obojice na neko daleko egzotično otočje gdje će upoznati markantnog stranca i neće više morati raditi kao konobarica.
KATICA
Cura dana
MARTINA
MARTINA - Jako se veseli skorim uskršnjim praznicima. Dolazi joj dragi kojeg nije vidjela od Božića. Željna ga je. Zajedno će bojiti jaja. Ona najviše voli crvena, a on plava. U trgovini u kojoj radi ove su godine nabavili ekološke boje za jaja, a Martini je to najbitnije jer dobro zna da bez zdrave boje nema ni zdravih jaja.
MARTINA
Cura dana
MARIJA
MARIJA - Mlada računovotkinja iz Primorja je u velikoj depresiji. Zatekla je dečka u njenoj vikendici s njezinom prijateljicom. U vezi su bili pet godina i mislila je da je to to, da je on pravi i da će se za njega udati i provesti cijeli život uz njega. Ali, uslijedio je hladan tuš. Razmišlja i otići iz Hrvatske, ali previše je vezana za domovinu.
MARIJA
Cura dana
VLATKA
VLATKA - Vlatka je zaigrana ljepotica iz Čakovca kojoj je doista teško reći ne. Pogotovo kad ima volje pomoći tako što liječi ozlijeđene MMA borce nakon napornih mečeva. Razbijeni nos, puknuće šake, istegnuti ligamenti... ništa joj nije problem, samo očekuje malo pažnje i puno vatre u krevetu od svog momka.
VLATKA
Cura dana
GRACIA
GRACIA - Obožava hodati gola po ringu u kojem se nadjačavaju MMA borci poput onih koji će to raditi 26. ožujka u Zaboku. Tamnoputa ljepotica drži da se ne treba skrivati i vjeruje da bi bilo sebično te čari čuvati samo za sebe ili dečka. Slučajni prolaznici i gledatelji potpuno se slažu.
GRACIA