Obavijesti
Cura dana

Cura dana

VLATKA - 26.03.2022
VLATKA
VLATKA - Vlatka je zaigrana ljepotica iz Čakovca kojoj je doista teško reći ne. Pogotovo kad ima volje pomoći tako što liječi ozlijeđene MMA borce nakon napornih mečeva. Razbijeni nos, puknuće šake, istegnuti ligamenti... ništa joj nije problem, samo očekuje malo pažnje i puno vatre u krevetu od svog momka.
Cura dana
GRACIA
GRACIA - Obožava hodati gola po ringu u kojem se nadjačavaju MMA borci poput onih koji će to raditi 26. ožujka u Zaboku. Tamnoputa ljepotica drži da se ne treba skrivati i vjeruje da bi bilo sebično te čari čuvati samo za sebe ili dečka. Slučajni prolaznici i gledatelji potpuno se slažu.
GRACIA
Cura dana
IVANA
IVANA - Mlada poduzetnica je na iglama. Turisti ne rezerviraju apartmane kako je ona očekivala. Boji se slabe sezone, a nedavno je uredila svoje apartmane po zadnjem kriku mode. Puno je uložila, a morala je dignuti i kredi pa se boji da joj ne padne cijela investicija u vodu. Ipak, u duši je vječni optimist pa je uvjerena da će biti sve dobro.
IVANA
Cura dana
MONIKA
MONIKA - Mlada slatičarnica napokon je dočekala početak proljeća te je spremna otvoriti svoju radnju. Kupila je paste, mlijeka, a mašina je prošla sve tehničke provjere. Nada se da će biti posla, a ove sezone pripremila je i neke posebne okuse. Vitrina za sladoled joj ima 24 piksi pa će biti za svakoga ponešto.
MONIKA
Cura dana
MIA
MIA - Mia ima samo jedan cilj u životu, želi biti ring djevojka i iz prvog reda gledati snažne borce. Misli da to zaslužuje jer u cijelom Zaboku nema karizmatičnije osobe. Prva prilika će joj biti već 16. ožujka. Kad se ne sređuje, s markerom se potpisuje na sve u stanu jer planira postati legendarna ring cura.
MIA
Cura dana
ANTONELA
ANTONELA - Antonela ne može dočekati MMA spektakl u subotu 26. ožujka. Obožava gledati borce u akciji koji se nadjačavaju i pokazuju svoju snagu. I sama voli trenirati, a nakon napornog dana i hodanja uzbrdo, najdraže joj je koketirati s nabildanim likovima. Nada se da će pronaći čvrstog momka koju će je čuvati.
ANTONELA