Obavijesti
Cura dana

Cura dana

IVANA - 24.03.2022
IVANA
IVANA - Mlada poduzetnica je na iglama. Turisti ne rezerviraju apartmane kako je ona očekivala. Boji se slabe sezone, a nedavno je uredila svoje apartmane po zadnjem kriku mode. Puno je uložila, a morala je dignuti i kredi pa se boji da joj ne padne cijela investicija u vodu. Ipak, u duši je vječni optimist pa je uvjerena da će biti sve dobro.
Cura dana
MONIKA
MONIKA - Mlada slatičarnica napokon je dočekala početak proljeća te je spremna otvoriti svoju radnju. Kupila je paste, mlijeka, a mašina je prošla sve tehničke provjere. Nada se da će biti posla, a ove sezone pripremila je i neke posebne okuse. Vitrina za sladoled joj ima 24 piksi pa će biti za svakoga ponešto.
MONIKA
Cura dana
MIA
MIA - Mia ima samo jedan cilj u životu, želi biti ring djevojka i iz prvog reda gledati snažne borce. Misli da to zaslužuje jer u cijelom Zaboku nema karizmatičnije osobe. Prva prilika će joj biti već 16. ožujka. Kad se ne sređuje, s markerom se potpisuje na sve u stanu jer planira postati legendarna ring cura.
MIA
Cura dana
ANTONELA
ANTONELA - Antonela ne može dočekati MMA spektakl u subotu 26. ožujka. Obožava gledati borce u akciji koji se nadjačavaju i pokazuju svoju snagu. I sama voli trenirati, a nakon napornog dana i hodanja uzbrdo, najdraže joj je koketirati s nabildanim likovima. Nada se da će pronaći čvrstog momka koju će je čuvati.
ANTONELA
Cura dana
KATARINA
KATARINA - Dizajnerica interijera od malenog mjesta želi napraviti cresko Zrće. Dosta joj je gostiju koji se dolaze samo odmarati u apartmanima i kupati na lokalnoj predivnoj plaži. Karatina želi zabavu i tisuće turista koji žele partijati. Nakon zime na otoku, konačno želi doživjeti ludi ljeto na svom Cresu kojeg obožava.
KATARINA
Cura dana
BOŽENA
BOŽENA - Optičarka iz Moslavine bila bi sjajan sugovornik Vladimiru Šeksu. Božena, baš kao i bivši predsjednik Sabora i ustavotvorac, gaji ljubav prema finoj kapljici. Voljela bi znati koja je Šeksu omiljena sorta, jer bi s njim željela podijeliti kako ona obožava autohtonu moslavačku sortu Škrlet. Eto, imaju tema na bacanje...
BOŽENA