Obavijesti
Cura dana

Cura dana

MIA - 21.03.2022
MIA
MIA - Mia ima samo jedan cilj u životu, želi biti ring djevojka i iz prvog reda gledati snažne borce. Misli da to zaslužuje jer u cijelom Zaboku nema karizmatičnije osobe. Prva prilika će joj biti već 16. ožujka. Kad se ne sređuje, s markerom se potpisuje na sve u stanu jer planira postati legendarna ring cura.
Cura dana
ANTONELA
ANTONELA - Antonela ne može dočekati MMA spektakl u subotu 26. ožujka. Obožava gledati borce u akciji koji se nadjačavaju i pokazuju svoju snagu. I sama voli trenirati, a nakon napornog dana i hodanja uzbrdo, najdraže joj je koketirati s nabildanim likovima. Nada se da će pronaći čvrstog momka koju će je čuvati.
ANTONELA
Cura dana
KATARINA
KATARINA - Dizajnerica interijera od malenog mjesta želi napraviti cresko Zrće. Dosta joj je gostiju koji se dolaze samo odmarati u apartmanima i kupati na lokalnoj predivnoj plaži. Karatina želi zabavu i tisuće turista koji žele partijati. Nakon zime na otoku, konačno želi doživjeti ludi ljeto na svom Cresu kojeg obožava.
KATARINA
Cura dana
BOŽENA
BOŽENA - Optičarka iz Moslavine bila bi sjajan sugovornik Vladimiru Šeksu. Božena, baš kao i bivši predsjednik Sabora i ustavotvorac, gaji ljubav prema finoj kapljici. Voljela bi znati koja je Šeksu omiljena sorta, jer bi s njim željela podijeliti kako ona obožava autohtonu moslavačku sortu Škrlet. Eto, imaju tema na bacanje...
BOŽENA
Cura dana
ASTRID
ASTRID - Kao i brojni mladi koji žive u mjestima u okolici Zagvozda, i Astrid je htjela biti glumica. No cijela priča je ‘pukla’ na prvom profesionalnom ugovoru. Astrid je očekivala plaću s kojom nulom više nego što joj je ponuđeno. Neko vrijeme se nećkala, no nakon što joj je netko dobacio: ‘Pa nije ti ovo Amerika’, otišla je u pjevačice.
ASTRID
Cura dana
ANDREA
ANDREA - Još kao osnovnoškolka pomagala je roditeljima u vinariji. Do nedavno je vjerovala da će joj uzgoj grožđa biti životni poziv, no sve se promijenilo prošli četvrtak kad je bespilotna letjelica iz Ukrajine došla do Zagreba. Sada želi raditi, kaže, u kontroli leta (?!) da se više ne bi dogodilo da se neka letjelica ‘provuče’ u Hrvatsku.
ANDREA