Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ANTONELA - 20.03.2022
ANTONELA
ANTONELA - Antonela ne može dočekati MMA spektakl u subotu 26. ožujka. Obožava gledati borce u akciji koji se nadjačavaju i pokazuju svoju snagu. I sama voli trenirati, a nakon napornog dana i hodanja uzbrdo, najdraže joj je koketirati s nabildanim likovima. Nada se da će pronaći čvrstog momka koju će je čuvati.
Cura dana
KATARINA
KATARINA - Dizajnerica interijera od malenog mjesta želi napraviti cresko Zrće. Dosta joj je gostiju koji se dolaze samo odmarati u apartmanima i kupati na lokalnoj predivnoj plaži. Karatina želi zabavu i tisuće turista koji žele partijati. Nakon zime na otoku, konačno želi doživjeti ludi ljeto na svom Cresu kojeg obožava.
KATARINA
Cura dana
BOŽENA
BOŽENA - Optičarka iz Moslavine bila bi sjajan sugovornik Vladimiru Šeksu. Božena, baš kao i bivši predsjednik Sabora i ustavotvorac, gaji ljubav prema finoj kapljici. Voljela bi znati koja je Šeksu omiljena sorta, jer bi s njim željela podijeliti kako ona obožava autohtonu moslavačku sortu Škrlet. Eto, imaju tema na bacanje...
BOŽENA
Cura dana
ASTRID
ASTRID - Kao i brojni mladi koji žive u mjestima u okolici Zagvozda, i Astrid je htjela biti glumica. No cijela priča je ‘pukla’ na prvom profesionalnom ugovoru. Astrid je očekivala plaću s kojom nulom više nego što joj je ponuđeno. Neko vrijeme se nećkala, no nakon što joj je netko dobacio: ‘Pa nije ti ovo Amerika’, otišla je u pjevačice.
ASTRID
Cura dana
ANDREA
ANDREA - Još kao osnovnoškolka pomagala je roditeljima u vinariji. Do nedavno je vjerovala da će joj uzgoj grožđa biti životni poziv, no sve se promijenilo prošli četvrtak kad je bespilotna letjelica iz Ukrajine došla do Zagreba. Sada želi raditi, kaže, u kontroli leta (?!) da se više ne bi dogodilo da se neka letjelica ‘provuče’ u Hrvatsku.
ANDREA
Cura dana
SLAĐANA
SLAĐANA - Težak je dan imala jučer. Morala je oplijeviti rane sorte mrkve koju je posijala u stakleniku. Bole je leđa jer je dugo bila na koljenima, ali osobno se uvjerila da bez klečanja nema dobre mrkve. Njene su hit među domaćicama na požeškoj tržnici. Sve ih traže jer su čvrste, tvrde i hrskave. Slađana više voli krastavce.
SLAĐANA