Obavijesti
Cura dana

Cura dana

SABINA - 12.03.2022
SABINA
SABINA - Spržila je motor na autu. Vozila se bez ulja. Danima je obilazila auto otpade i tražila polovni motor. Izgubila je svaku nadu da će ga naći, a onda je upoznala mladog majstora koji je našao motor. Nakon što je popravio auto pozvala ga je na ručak koji se pretvorio u ludi vikend provod. Priznala je prijateljici da se zaljubila.
Cura dana
KRISTINA
KRISTINA - Mlada fotografkinja iz Dalmatinske zagore uspjela je ostvariti svoj san u maloj sredini. Bavi se fotografiranjem prirode, ali ozbiljno razmišlja i o fotografiranju modela u lijepom krajoliku koji okružuje njenu sredinu. Želja joj je zaposleti nekog mladog kolegu, nudi i smještaj u svojoj kući, ali joj nitko ne želi doći.
KRISTINA
Cura dana
ZLATA
ZLATA - Mlada ekonomistica u velikoj je brizi. Jako se boji rastuće inflacije, iako je poznata kao neustrašiva i nikako se ne boji kad nešto raste. Ima ušteđevinu u kunama i boji se prebaciti sad u euro. Razmišlja kad je pravi trenutak. Želja joj je kupiti svoj stan, ali za sad razmišlja o tome da si uzme cimera pa prima ponude.
ZLATA
Cura dana
MARTA
MARTA - Mlada trgovkinja na istoku Hrvatske svaki dan svjedoči sve većim poskupljenjem osnovnih namirnica. Jako je ljuta jer plaće ne prate ta poskupljenja pa ozbiljno razmišlja o preseljenju u Njemačku. Nedavno je prekinula s dečkom pa joj je to razlog više da promijeni okolinu i makne se od tog kraja, ali previše voli svoj kraj.
MARTA
Cura dana
KAJA
KAJA - Opet nije dobila na lotu. Imala je velike planove. Sad od njih mora odustati. Ostalo joj je još nekoliko rata kredita za auto. Kad ga otplati dat će otkaz. Ne može više raditi na benzinskoj. Kupci stalno prigovaraju zbog cijene goriva i posao joj je postao stresan. Odseli će se i naći sezonski posao na moru.
KAJA
Cura dana
ŠTEFICA
ŠTEFICA - Ranom zorom je nasolila četiri patke. Ne radi ovaj vikend i sutra kuha svečani ručak. Dolaze joj prijatelji. Boji se rata i strah ju je da više neće vidjeti dragog koji radi u inozemstvu. Daleko je Nizozemska. Noću plače dok grli njegovu plavu košulju koja miriše po Pitralonu. Zadnji put ga je vidjela za Božić.
ŠTEFICA