Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ZLATA - 07.03.2022
ZLATA
ZLATA - Mlada ekonomistica u velikoj je brizi. Jako se boji rastuće inflacije, iako je poznata kao neustrašiva i nikako se ne boji kad nešto raste. Ima ušteđevinu u kunama i boji se prebaciti sad u euro. Razmišlja kad je pravi trenutak. Želja joj je kupiti svoj stan, ali za sad razmišlja o tome da si uzme cimera pa prima ponude.
Cura dana
MARTA
MARTA - Mlada trgovkinja na istoku Hrvatske svaki dan svjedoči sve većim poskupljenjem osnovnih namirnica. Jako je ljuta jer plaće ne prate ta poskupljenja pa ozbiljno razmišlja o preseljenju u Njemačku. Nedavno je prekinula s dečkom pa joj je to razlog više da promijeni okolinu i makne se od tog kraja, ali previše voli svoj kraj.
MARTA
Cura dana
KAJA
KAJA - Opet nije dobila na lotu. Imala je velike planove. Sad od njih mora odustati. Ostalo joj je još nekoliko rata kredita za auto. Kad ga otplati dat će otkaz. Ne može više raditi na benzinskoj. Kupci stalno prigovaraju zbog cijene goriva i posao joj je postao stresan. Odseli će se i naći sezonski posao na moru.
KAJA
Cura dana
ŠTEFICA
ŠTEFICA - Ranom zorom je nasolila četiri patke. Ne radi ovaj vikend i sutra kuha svečani ručak. Dolaze joj prijatelji. Boji se rata i strah ju je da više neće vidjeti dragog koji radi u inozemstvu. Daleko je Nizozemska. Noću plače dok grli njegovu plavu košulju koja miriše po Pitralonu. Zadnji put ga je vidjela za Božić.
ŠTEFICA
Cura dana
KATICA
KATICA - U horoskopu je nježna ribica. Nedavno je proslavila rođendan. Okrugli. Od bivšeg dečka dobila je za poklon srebreno srce. Njeno veliko srce i dalje traži pravu ljubav. Za Uskrs planira otići na odmor na Krk. Nada se da će tamo upoznati ljubav života i preseliti se na more. Ubija ju ravnica i rad na blagajni zadruge.
KATICA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Rođena je kraj Grobnika, pa nije čudo da voli brzine. San joj je jednog dana natjecati se, juriti stazom u bijesnom automobilu. Po mogućnosti da juri minimalno 200 kilometara na sat. Zna da je iz Hrvatske teško probiti se na trkaće staze, ali vjeruje kako uz pomoć obitelji i prijatelja može dokazati da se to može.
DANIJELA