Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ŠTEFICA - 04.03.2022
ŠTEFICA
ŠTEFICA - Ranom zorom je nasolila četiri patke. Ne radi ovaj vikend i sutra kuha svečani ručak. Dolaze joj prijatelji. Boji se rata i strah ju je da više neće vidjeti dragog koji radi u inozemstvu. Daleko je Nizozemska. Noću plače dok grli njegovu plavu košulju koja miriše po Pitralonu. Zadnji put ga je vidjela za Božić.
Cura dana
KATICA
KATICA - U horoskopu je nježna ribica. Nedavno je proslavila rođendan. Okrugli. Od bivšeg dečka dobila je za poklon srebreno srce. Njeno veliko srce i dalje traži pravu ljubav. Za Uskrs planira otići na odmor na Krk. Nada se da će tamo upoznati ljubav života i preseliti se na more. Ubija ju ravnica i rad na blagajni zadruge.
KATICA
Cura dana
DANIJELA
DANIJELA - Rođena je kraj Grobnika, pa nije čudo da voli brzine. San joj je jednog dana natjecati se, juriti stazom u bijesnom automobilu. Po mogućnosti da juri minimalno 200 kilometara na sat. Zna da je iz Hrvatske teško probiti se na trkaće staze, ali vjeruje kako uz pomoć obitelji i prijatelja može dokazati da se to može.
DANIJELA
Cura dana
ĐURĐA
ĐURĐA - Mlada poduzetnica napokon je dočekala i taj dan. Svoje krafne je pripremila, a cijele godine je miješala razne recepte ne bi li napravila najbolje krafne u cijelom gradu. Svjesna je da će građani iz cijele Hrvatske doći u njen grad, a ona želi da svi probaju jela - njezinih ruku djela. Nada se dobiti i neki poziv na kavu.
ĐURĐA
Cura dana
MLADENA
MLADENA - Zima prolazi, a proljetno sunce sve više grije lička polja. Mladeni zbog toga srce zaigra jer sada može sa svojim stadom ovaca već pomalo i ići na ispašu. Najviše voli kada može pod vedrim nebom čitati svoje omiljene knjige. No, ponekad joj vrijeme kradu lokalni momci, ali njima jasno kaže: “Nismo mi skupa ovce pasli”.
MLADENA
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Ljubiteljica čistokrvnih konja napokon je dočekala sunce da može po samoborskim bregima cupkati sa svojim najdražim prijateljem - konjićem Lonijem. Najviše voli jahati bez sedla, a uživa kad ode duboko u šumu kako bi u miru prošetala sa svojim Lonijem, kojeg pazi i hrani najboljim što ima. Želja joj je da Hrvatsku obiđe na konju.
VEDRANA