Obavijesti
Cura dana

Cura dana

ĐURĐA - 01.03.2022
ĐURĐA
ĐURĐA - Mlada poduzetnica napokon je dočekala i taj dan. Svoje krafne je pripremila, a cijele godine je miješala razne recepte ne bi li napravila najbolje krafne u cijelom gradu. Svjesna je da će građani iz cijele Hrvatske doći u njen grad, a ona želi da svi probaju jela - njezinih ruku djela. Nada se dobiti i neki poziv na kavu.
Cura dana
MLADENA
MLADENA - Zima prolazi, a proljetno sunce sve više grije lička polja. Mladeni zbog toga srce zaigra jer sada može sa svojim stadom ovaca već pomalo i ići na ispašu. Najviše voli kada može pod vedrim nebom čitati svoje omiljene knjige. No, ponekad joj vrijeme kradu lokalni momci, ali njima jasno kaže: “Nismo mi skupa ovce pasli”.
MLADENA
Cura dana
VEDRANA
VEDRANA - Ljubiteljica čistokrvnih konja napokon je dočekala sunce da može po samoborskim bregima cupkati sa svojim najdražim prijateljem - konjićem Lonijem. Najviše voli jahati bez sedla, a uživa kad ode duboko u šumu kako bi u miru prošetala sa svojim Lonijem, kojeg pazi i hrani najboljim što ima. Želja joj je da Hrvatsku obiđe na konju.
VEDRANA
Cura dana
MELITA
MELITA - Mlada vrtlarica iz sela na granici sa Slovenijom izuzetno je dobro upućena u unutarnjopolitičke i vanjskopolitičke odnose. No, time se uopće ne želi zamarati. Najgore joj je kad o tome u lokalnom dućanu mora raspravljati sa poluupućenom svjetinom. Stoga svoje dane krati u plasteniku koji je sama sagradila.
MELITA
Cura dana
TANJA
TANJA - Mlada poljoprivrednica iz srca Slavonije, spremna je za novu sezonu uzgoja. Njena se obitelj tradiocionalno bavi uzgojom kukuruza i žita, a njena želja je proširiti na neke druge sorte, koje bi mogle biti isplativije. Kako sama kaže, zemlja im je plodna, a njoj nije strano zasukati rukave i dati se u rizik.
TANJA
Cura dana
DAVORKA
DAVORKA - Zbog ukrajinske krize njegov brod je zapeo u Crnom moru. Dok čeka dragoga besane noći krati filmom ‘Dokotor Živago’. Kada čuje ‘Larinu pjesmu’ ne može prestati plakati. Za utjehu pere podove sa šubarom koju joj je dragi kupio u Vladivostoku. Kad se vrati dočekat će ga na čistom podu zavaljena na bundu od nerca.
DAVORKA