Obavijesti
Cura dana

Cura dana

DARIJA - 20.02.2022
DARIJA
DARIJA - Međimurka Darija jutros se šokirala. Probudila se i pred susjedovom kućom vidjela policijski auto. Onda se sjetila da je susjed ministar i da privode njega, a ne dečka koji se sinoć napio i razbijao na vatrogasnoj zabavi. Nakon što je popila kavu i pribrala se otišla je u pekaru gdje svako jutro prodaje vruća peciva i kruh.
Cura dana
GIZELA
GIZELA - Svake srijede ide na stočni sajam, prodaje očeve praščiće jer s diplomom arheologinje nije uspjela naći posao u rodnoj Slavoniji. U svakom zlu ima neko dobro. Tako se i Gizela na sajmu zbližila s mladim veterinarom koji je pregledavao njene podatne praščiće. Sad zajedno grade farmu, a svadba je u svibnju.
GIZELA
Cura dana
LINA
LINA - Malina, kako su joj tepale prijateljice, proslavila je nedavno 20. rođendan. Ohrabrilo ju je zimsko sunce pa se zato nakratko riješila veste i jakne. Jedva čeka godišnji odmor pa je tako s prijateljicama već rezervirala apartman na Krku. Obećala je kako će zbog nje na plaži ova sezona biti slatka i vruća.
LINA
Cura dana
RADOJKA
RADOJKA - Odlučila je da vikendima više neće svirati i pjevati po svadbama. To ju iscrpljuje kao i rad na telefonskoj centrali. Kupila je nove klavijature i otvara salon za terapiju zvukom. Svira još bas i bubnjeve. Nada se da će joj dečko za Valentinovo pokloniti triangl. Onda će biti opremljena kao filharmonija.
RADOJKA
Cura dana
ZVONČICA
ZVONČICA - Nakon šest mjeseci prekinula je zaruke. Od svadbe neće biti ništa. Dok je palila njegova ljubavna pisma u kadi, Zvonimira je izazvala požar. Spasio ju je mladi vatrogasac u kojega se zaljubila. Dala je otkaz u računovodstvu i odlazi s njim u Nizozemsku na privremeni rad. Zauvijek.
ZVONČICA
Cura dana
LJUPKA
LJUPKA - Stručnjakinja za sigurnosna pitanja jako sretna što Hrvatska napokon uvodi euro. Kako plaću dobiva u eurima, a svako ljeto ide ljetovati na Jadran jer joj je puno ljepše, a i jako slaba je na Dalmatince, to će joj jako dobro doći. Dosta joj je da je varaju na tečaju i da svake godine izgubi desetine eura zbog toga.
LJUPKA